Bestel bij de winkel in de buurt

We helpen je graag in een van onze winkels

We mogen je weer in onze winkels ontvangen zonder dat daarvoor een afspraak nodig is. We bieden daarom op dit moment geen bestellen en afhalen in de winkel meer aan. Klik op de onderstaande button om de dichtsbijzijnde winkel te vinden.

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten

De meeste winkels zijn alleen open voor pakketservice, gelddiensten en afhalen in de winkel. Vind de Primera winkel bij jou in de buurt en bekijk op welke manier we je kunnen helpen.  
Lees hier meer over onze coronamaatregelen. 

Veilig afhalen en bezorgen

Ook bij het thuisbezorgen houden we rekening met de coronamaatregelen. We bieden zoveel mogelijk contactloos bezorgen aan. Je bestelling kun je online betalen (via een betaalverzoek). Natuurlijk raden we je wel aan om na ontvangst van het pakket je handen te wassen. De bezorger zal 1,5 meter afstand houden en de bestelling bij de deur neerleggen om fysiek contact te vermijden. Bekijk al onze coronamaatregelen op: primera.nl/coronavirus. 

Hoe werkt het afhalen bij de winkel?

De meeste producten uit het reguliere winkelassortiment kun je bij de winkel bij jou in de buurt afhalen. Geef je bestelling telefonisch door aan de desbetreffende winkel. De winkel bevestigt je bestelling, het tijdstip van afhalen en de betaalwijze.

Hoe werkt het thuisbezorgen?

De meeste producten uit het reguliere winkelassortiment worden door de winkel bij jou in de buurt thuisbezorgd. Geef je bestelling telefonisch door aan de desbetreffende winkel. De winkel bevestigt je bestelling, het moment van bezorgen en de betaalwijze.

Back to top