Kindertijdschriften

Kindertijdschriften

Voor de leukste kindertijdschriften ga je even naar Primera

Kinderbladen kopen

Bij Primera vind je het grootste assortiment kindertijdschriften en tijdschriften voor pubers in Nederland. In onze winkels vind je kindbladen, zomerboeken en voordeelpakketten die je niet zo snel in de supermarkt vindt, zoals de verschillende Donald Duck Specials of TOPModel Magazine.

De leukste kindertijdschriften bij jou om de hoek

Met meer dan 500 vestigingen in heel Nederland zit er altijd een Primera winkel bij jou in de buurt. Gebruik onze winkelzoeker om er snel achter te komen welke vestiging het dichtst in de buurt zit. Ben je op zoek naar die ene speciale uitgave? Of wil je een exemplaar nabestellen? Onze winkelmedewerkers helpen je graag uit de brand.

De Primera kids magazine top 15

 1. Donald Duck
  In het vrolijkste weekblad van Nederland lees je elke week over de spannende en grappige avonturen van oom Donald en zijn neefjes, Katrien, oom Dagobert, de Zware Jongens en andere inwoners uit Duckstad.

 2. Donald Duck Vakantieboek
  Vier de vakantie met Donald en zijn familie en vrienden uit Duckstad! Dit superdikke vakantieboek verschijnt vlak voor iedere zomervakantie. Het staat boordevol zonnige strips, puzzels, spelletjes en meer!

 3. Tina
  In dit leuke meidentijdschrift vind je de beste tips, jouw favoriete celebrities en de grappigste strips. Volg de avonturen van Tina, Noortje of de tweeling Suus & Sas. Alle quizjes, posters en mode maken jouw leesfeestje compleet.

 4. Penny
  Is jouw zoon of dochter dol op paarden? Tijdschrift Penny is het leukste maandblad voor iedere jonge paardengek! In dit vrolijke tijdschrift vind je strips, paardenverhalen, leuke weetjes en nog heel veel meer.

 5. TOPModel Magazine
  Ben je gek op alles wat met mode te maken heeft? In het modetijdschrift TOPmodel vind je elke maand spannende nieuwtjes uit de wereld van de TOPModels, creatieve ideeën en inspirerende handleidingen om je eigen TOPmodel-kleding te maken.

 6. MEIDEN
  Dé glossy voor meiden! Dit meidentijdschrift staat elke maand bomvol mode, beauty, interviews, tips en quizzen. Bovendien krijg je bij elk nummer allerlei extra’s zoals posters, XL posters en leuke cadeautjes.

 7. Penny Zomerboek
  Het Penny Zomerboek is een extra dik, XXL vakantieboek dat elke zomervakantie verschijnt. Dat betekent: lekker veel pagina's waar jij de zomer mee door kunt komen. Geniet van alle puzzels, verhalen en en meer op het strand, langs het zwembad of op de achterbank!

 8. Donald Duck Special
  Elk jaar brengt Donald Duck, het vrolijkste weekblad van Nederland, verschillende specials uit. Denk bijvoorbeeld aan een special over ridders, de politie, muziek of jouw favoriete vakantieland! Welke Donald Duck Special past het beste bij jou?

 9. Donald Duck Vrolijk Leesfeest! (voordeelpakket)
  Maak er een vrolijk leesfeest van met dit Donald Duck voordeelpakket! In dit leespakket vind je een Donald Duck Magazine, een Donald Duck Extra en een andere special voor een voordelige prijs. Extra veel leesplezier met het vrolijkste weekblad van Nederland.

 10. PANNA! Magazine
  PANNA! is hét voetbalmagazine voor jonge voetballiefhebbers. In dit leuke tijdschrift vind je alle nieuwtjes over jouw voetbalhelden uit binnen- en buitenland, leuke tips, trucs en te gekke posters.

 11. Tina Vakantieboek
  Of je nu op het strand bent of in je achtertuin lummelt: deze zomer beleef je de leukste vakantie-avonturen met je favoriete stripheldinnen uit de Tina. Vergeet je niet in te smeren, want jij puzzelt, quizt, knutselt en leest tot de zon onder gaat!

 12. LEGO NINJAGO Magazine

  Ben jij een echte LEGO-liefhebber? Het LEGO® NINJAGO® magazine is een avontuurlijk kindermagazine bordevol spannende stripverhalen en uitdagende spelletjes met de LEGO-Ninja's. Bovendien krijg je bij ieder nummer een exclusief LEGO® NINJAGO® minifiguur.

 13. LEGO CITY Magazine
  Ben jij helemaal gek op LEGO? Of het nu de stoere bouwvakkers zijn of de slimme politiemannen; in het LEGO® CITY® magazine lees je steeds weer over een ander personage uit LEGO City! Dit magazine is altijd gevuld met grappige strips, leuke puzzels, gave spellen en mooie kleurplaten! Bovendien ontvang je bij ieder nummer een exclusief  LEGO® CITY® minifiguur.

 14. Quest Junior
  Quest Junior is hét leukste tijdschrift voor de leergierige jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar. Net zoals in de Quest gaat het in de Quest Junior over het menselijk lichaam, natuur, techniek, geschiedenis en psychologie. In elk nummer vind je strips, bijzondere foto’s, doordenkers, gekke wetenswaardigheden en leuke experimenten.

 15. Wild van Freek
  Wild van Freek is voor alle jongens en meiden vanaf 7 jaar die gek zijn op wilde dieren en Freek Vonk. In dit tijdschrift neemt Nederlands bekendste bioloog kinderen mee op avontuur. Lift mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en sta oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt! Dit magazine staat vol spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer.
Back to top