Mannentijdschriften

Mannentijdschriften

Voor de leukste mannentijdschriften ga je even naar Primera

Mannenbladen kopen

Of je nu een petrolhead, sportliefhebber, geschiedenisfreak of zakelijke lezer bent: bij Primera vind je altijd een mannentijdschrift dat bij je past. In onze winkels vind je het grootste assortiment mannenbladen in Nederland, dus de kans is groot dat je vindt wat je zoekt - óók dat ene specifieke nummer.

De leukste tijdschriften voor mannen bij jou om de hoek

Met ruim 500 Primera-vestigingen in heel Nederland zit er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Gebruik onze winkelzoeker om er snel achter te komen waar je naartoe moet. Wil je een tijdschrift nabestellen? Ook daarmee helpen onze winkelmedewerkers je graag!

De Primera mannenbladen top 10

 1. Quest
  Quest is onovertroffen als het gaat om het leuk en toegankelijk maken van wetenschap. Dit tijdschrift geeft elke maand antwoord op fascinerende en alledaagse vragen. Heb jij ook altijd al willen weten waarom je eigen stem zo raar klinkt als je ‘m terughoort? Hier vind je het antwoord.

 2. Voetbal International: VI Magazine
  VI Magazine is hét tijdschrift voor de voetballiefhebber. In elke editie van dit mannenblad vind je een inhoudelijke beschouwing van het Nederlandse en internationale voetbal. Duik in de analyses, achtergrondverhalen, interviews en reportages van oud-internationals en andere grote namen uit de voetbalwereld.
 3. Panorama + Nieuwe Revu (voordeelpakket)
  Panorama staat elke week staat vol met confronterend nieuws, krachtige foto’s, spannende misdaad, avontuur, humor en sport. De Nieuwe Revu, dat al sinds 1968 (!) in de schappen ligt, vind je brutale artikelen, scherpe interviews en pakkende foto’s. Met dit mannenleespakket haal je ze allebei voor een voordelige prijs in huis!

 4. AutoWeek
  AutoWeek is het meest actuele en uitgebreide autotijdschrift van Nederland. Dit mannenblad zit altijd bovenop het autonieuws met scoops, rij-impressies en vergelijkende tests van (nieuwe) modellen. Alleen voor echte petrolheads!

 5. Helden Magazine
  Met deze sportglossy voor mannen leer je de mens achter de topsporter kennen. In Helden Magazine delen kampioenen hun geheimen. Dit echte mannenblad gaat voorbij bloed, zweet en trainen!

 6. National Geographic + Historia (voordeelpakket)
  National Geographic Magazine is een blad voor nieuwsgierige mannen die méér willen weten. Eens in het kwartaal reis je met de special National Geographic Historia door de tijd. Door de mooiste fotografie, prachtige waargebeurde verhalen en de beste graphics leer je het verleden goed kennen en beter te begrijpen. Sla je slag een haal met dit leespakket voordelig 2 tijdschriften in huis!

 7. Quest + Quest Special (voordeelpakket)
  Altijd al willen weten waarom je eigen stem zo raar klinkt als je ‘m terughoort? Quest is hét tijdschrift over wetenschap, maar dan op een begrijpelijke manier uitgelegd. Elk kwartaal vind je bij Primera ook Quest Psychologie een special over het brein en het gedrag van de mens. Voor fans van geschiedenis is er Quest Historie, boordevol (waargebeurde!) geschiedenisverhalen.

 8. Quote
  Wil jij altijd op de hoogte zijn van de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top? Voor succesvolle mannen (én vrouwen) tussen de 25 en 65, ondernemer of ondernemend, is Quote een bijbel. Sta je d’r in, dan tel je mee. Quote maakt (jongens)dromen waar!

 9. Panorama
  Panorama noemt zich ‘het enige echte mannenblad van Nederland’. Niet onterecht, want dit mannentijdschrift staat elke week staat vol met confronterend nieuws, krachtige foto’s, spannende misdaad, avontuur, humor en sport.

 10. HP/De Tijd
  Onafhankelijk, scherpzinnig en waar kan met humor: zo kun je HP/De Tijd het best omschrijven. Dit mannentijdschrift verschijnt 10 keer per jaar. Blijf op de hoogte van alle politieke en culturele trends!
Back to top