Vrouwentijdschriften

Vrouwentijdschriften

Voor de leukste vrouwentijdschriften ga je even naar Primera

Vrouwenbladen kopen

Van mode- en woontrends tot het laatste royalty- en showbizznieuws: bij Primera vind je altijd het tijdschrift dat bij je past. Bij ons vind je het grootste assortiment van tijdschriften en vrouwentijdschriften in Nederland! Of je nu op zoek bent naar bekende of minder bekende titels: wij zorgen ervoor dat je met jouw favoriete tijdschrift de deur uitloopt.

De leukste tijdschriften voor vrouwen bij jou om de hoek

Direct de laatste Libelle in huis? Met meer dan 500 vestigingen in heel Nederland zit er altijd een Primera winkel dicht bij huis. Gebruik onze winkelzoeker om er snel achter te komen waar je voor jouw favoriete tijdschrift terecht kunt. Ben je op zoek naar een specifiek nummer? Of wil je tijdschriften bij- of nabestellen? Onze winkelmedewerkers helpen je graag!

De Primera vrouwenbladen top 10

 1. Liny’s Leespakket (voordeelpakket)
  Ontvang maar liefst 4 tijdschriften voor een voordelige prijs! Dit leespakket, speciaal voor vrouwen, verschijnt elke week met andere tijdschriften. Denk bijvoorbeeld aan Vriendin, Weekend, Mijn Geheim of Party. Met Liny’s Leespakket heb je gegarandeerd urenlang leesplezier.

 2. Libelle + Margriet (voordeelpakket)
  In de Libelle lees je interviews, reportages en columns die je op de hoogte houden van de nieuwste mode- en woontrends. Margriet brengt ontspanning én verdieping: van heerlijke recepten tot de laatste modetrends en van wooninspiratie tot interessante dossiers. En in dit voordeelpakket ontvang je ze allebei!

 3. Privé
  Met dit wekelijkse showbizzmagazine ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van showbizz, society, sport en film. Voor elke vrouw die op zoek is naar spraakmakende verhalen!

 4. LINDA. + Margriet + Viva + Flow + Story (voordeelpakket)
  Lees jij alles wat los en vast zit? Met dit exclusieve leespakket haal je in 1 keer maar liefst 5 van de best gelezen vrouwenmagazines in huis. Lees de LINDA., Margriet, Viva, Flow én de Story voor een scherpe prijs!

 5. Story + Privé (voordeelpakket)
  Wil jij voordelig op de hoogte blijven van het laatste showbizznieuws? Dit leespakket bundelt de krachten van de Story én de Privé en zorgt ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de meest spraakmakende ontwikkelingen in binnen- en buitenland.

 6. Story
  Story magazine brengt Nederland al 44 jaar wekelijks op de hoogte van onthullingen over bekende Nederlanders, de internationale jetset en koningshuizen. In dit weekblad lees je altijd het laatste nieuws uit de showbizz- en royaltywereld.

 7. LINDA.
  Dé glossy voor alle vrouwen van Nederland. In elke LINDA. vind je spraakmakende interviews, verhalen over bekende en onbekende mensen, lekker veel columns en het laatste nieuws op het gebied van mode, beauty, eten, tv, muziek, boeken en film.

 8. Weekend (voordeelpakket)
  Met het Weekend voordeelpakket haal je voor een voordelige prijs je favoriete weekblad in huis. In Weekend lees je persoonlijke verhalen, onthullende interviews en foto’s van alle rode lopers in de wereld. Of neem een kijkje bij een BN’er thuis!

 9. Libelle
  Van interviews en reportages tot columns en uitgebreide dossiers: met tijdschrift Libelle blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste mode- en woontrends. Naast het wekelijkse tijdschrift verschijnen meerdere keren per jaar de Libelle Specials, de Libelle Bookazines en de Libelle Puzzelboekjes. Ook hiervoor ga je gewoon naar Primera.

 10. Weekend
  Wil jij altijd op de hoogte zijn over de sterren in binnen- en buitenland? In tijdschrift Weekend lees je persoonlijke verhalen, onthullende interviews en foto’s van alle rode lopers in de wereld. Ook neemt het weekblad wekelijks een kijkje bij een BN’er thuis!
Back to top