Ben jij op zoek naar een baan bij een top 10 retailer, waar je echt impact kunt maken? Wil jij ook altijd winnen? Lees dan snel verder. 

Commerciële Assortimentsmanager met winnaarsmentaliteit m/v (fulltime) 

Je komt te werken in een enthousiast & dynamisch commercieel team dat met veel plezier samenwerkt om met elkaar de ambities van de Primera ondernemers waar te maken. Je collega’s maken graag tijd voor je om je wegwijs te maken in de organisatie zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan gaan,  

Ben jij ambitieus en kent de Retail voor jou geen geheimen? Daarnaast ook resultaat- en servicegericht? Dan zoeken wij jou om samen de omzet- en rendementsdoelstellingen te behalen. En met samen bedoelen we naast onze collega's en ondernemers ook bouwen aan een goede relatie met A-merk fabrikanten en leveranciers (Apple, Samsung en diverse boekenuitgevers). 

Binnen het team van assortimentsmanagers ben je onder andere verantwoordelijk voor de assortimentsgroepen: Boeken en Telecom, de inkoop van stylingsartikelen en betrokken bij de coördinatie van de centrale logistiek naar onze winkels. 

Dit vind jij leuk om te doen: 

 • Op jacht naar de beste deal! Zorgdragen voor een optimale assortimentssamenstelling en realisatie van een maximaal rendement voor ondernemer én organisatie; Het voeren van onderhandelings- en jaargesprekken met fabrikanten; 
 • Ontwikkelen en realisatie van marktaandeel en strategie van de betreffende categorieën; 
 • Samen plannen maken! Inhoud geven aan de verschillende onderdelen van de marketingmix voor de betreffende categorieën en vormgeven van commerciële jaarplannen; je werkt hierin nauw samen met je collega’s van Marketing. 
 • Kansen zoeken en benutten! Op de hoogte blijven van trends, marktontwikkelingen en de kansen, die daaruit ontstaan, benutten; 
 • Met de voeten in de klei! Verantwoordelijk voor communicatie met ondernemers en fabrikanten en om goed feeling te houden met de winkelvloer, daarom vragen we je ook regelmatig contact te hebben met de ondernemers in het land door het doen van winkelbezoeken. 
 • Kritische blik! Analyseren van assortimenten, meting en verslaglegging van resultaten. 

Hierin herken jij jezelf: 

 • een afgeronde hbo-opleiding; bij voorkeur een commerciële richting;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • collegiale instelling en een no-nonsense mentaliteit;
 • 3 tot 5 jaar werkervaring in de Retail;
 • je draait je hand niet om voor een goede onderhandeling & je bent analytisch sterk
 • affiniteit met de eerdergenoemde assortimenten;
 • bij voorkeur woonachtig in een straal van circa 40 km. rond Waardenburg 

Even naar Primera.

Heb jij altijd al willen werken bij een top 10 retailer? Bij Primera maken we graag ieder moment even bijzonder. Een kaartje dat langer blijft hangen, een tijdschrift voor een momentje voor jezelf of een Staatslot waar je bij weg kunt dromen. Met onze ruim 500 ondernemers als stille kracht die het uitgezochte cadeautje mooi voor je inpakken of gewoon even tijd maken voor een praatje.

En dat begint bij het team vanuit Waardenburg. Met een loyale club van 62 Primera collega’s ondersteunen we onze ondernemers door het hele land en als coöperatie willen we altijd winnen, jij dus ook anders had je niet verder gelezen! Dit doen we met veel inzet en passie, maar ook met veel plezier. Wekelijks komen er ruim 900.000 klanten in onze winkels. De grootste assortimentsgroepen zijn tabak, wenskaarten, cadeaukaarten, tijdschriften en loterijen. Aangevuld met handige services zoals PostNL en pasfoto’s is er altijd een reden om even naar Primera te gaan! Onze e-commerce activiteiten zorgen ervoor dat klanten ook online bestellen en via Primera.nl wordt er een breed assortiment cadeaukaarten, prepaidkaarten en een uniek gepersonaliseerd cadeauassortiment aangeboden.

We doen altijd iets extra's

We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, maar vooral een veelzijdige functie én een dynamische Retailomgeving waarin mensen met passie, plezier en bovengemiddelde inzet samenwerken voor maar één doel; het resultaat van onze aangesloten ondernemers. Om het nog leuker te maken bieden we je een PrimeraFIT programma aan zodat je extra fit en scherp bent. Met het team en als bedrijf organiseren we geregeld teamuitjes en bieden we je leuke extra’s. 

We maken graag tijd voor je 

We hopen snel van je te horen. Dat kan door een bericht te sturen naar solliciteren@primera.nl t.a.v.  Mirèn Anema- van Balen. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en voeg hier ook jouw CV met salarisindicatie aan toe. Voor deze procedure werken we exclusief samen met een recruitmentbureau, jouw gegevens sturen we dan ook door naar deze partner. 

Voor eventuele vragen over de vacature, neem dan contact op met Marcel Blom, Hoofd Assortimenten via het telefoonnummer 06-51645852. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Back to top