Heb jij altijd al willen werken bij een top 10 retailer in een interessante Finance & Control functie, dan zijn we op zoek naar jou!

Medewerker Finance en Control (32 - 40 uur)

Bij Primera maken we graag ieder moment even bijzonder. En dat begint met het team in Waardenburg van waaruit we onze ondernemers door het hele land en als coöperatie ondersteunen. Dit doen we met veel inzet en passie, maar ook met veel plezier. Voor onze Finance & Control afdeling zijn wij, op zoek naar versterking.

Je komt te werken in ons team bestaande uit zeven collega’s die met elkaar verantwoordelijk zijn voor het Primera hoofdkantoor en de gezamenlijke webwinkel, Primera.nl. Van jou als onze nieuwe collega verwachten we dat je een echte teamspeler bent en daarnaast goed zelfstandig kunt werken. Jij bent samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor onder andere het verzamelen, vastleggen, verwerken en (gedeeltelijk) controleren van financiële gegevens, zodat onze boekhouding volledig en betrouwbaar is en informatie tijdig aan belanghebbenden verstrekt kan worden. In je werkzaamheden ligt er een sterke focus op de administratie van onze webshop.

Wat ga je onder andere doen:

 • Debiteuren & crediteuren administratie van onze zakelijke klanten

 • Beheren en controleren van tussenrekeningen

 • Het maken van verschillende analyses en het opstellen van (kwartaal)rapportages

 • Je bent de financiële sparringpartner van het E-commerce-Team & onze Servicedesk

 • Allround inzetbaar op de afdeling ten behoeve van administratieve financiële werkzaamheden

 • Je bent verantwoordelijk voor de doorbelasting van kosten & opbrengsten 

Hierin herken jij jezelf:

 • MBO+ /HBO werk- en denkniveau

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een boekhoudkundige functie

 • Affiniteit met Retail/ E-commerce is een plus

 • Je bent communicatief vaardig en accuraat

 • Je werkt graag zelfstandig en wil jezelf verder ontwikkelen 

Verder beschik je over de volgende eigenschappen: je bent klant – en servicegericht, collegiaal ingesteld en denkt in oplossingen en mogelijkheden. 

We maken het graag leuk en doen altijd iets extra

Wij bieden je uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, maar bovenal gewoon een toffe functie in een dynamische Retailomgeving waarin mensen met passie, plezier en bovengemiddelde inzet samenwerken voor maar één doel; het resultaat van onze aangesloten ondernemers. Voor een goede inspanning is ook ontspanning nodig. Maak gebruik van het “Primera Fit” programma, opgezet door collega’s, waarbij je gebruik kunt maken van een wekelijkse bootcamp of aansluit bij een van de sportieve uitstapjes. 

We maken graag tijd voor je 

De sollicitatieprocedure
We hopen snel van je te horen. Dat kan door een bericht te sturen naar solliciteren@primera.nl t.a.v.  Mirèn van Balen. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en voeg hier ook jouw CV met salarisindicatie aan toe. 

De gesprekken vinden plaats op het hoofdkantoor in Waardenburg. Voor eventuele vragen over de vacature, neem dan contact op met Wim Schoenmakers, Manager Finance & Control via het telefoonnummer 0418 – 65 10 07.  

Back to top