Heb jij altijd al willen werken bij een top 10 retailer? Weet je van aanpakken en beschik jij over een gezonde winnaars mentaliteit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Medewerker Finance en Control (24-32 uur)

Bij Primera maken we graag ieder moment even bijzonder. Een kaartje dat langer blijft hangen, een tijdschrift voor een momentje voor jezelf of een Staatslot waar je bij weg kunt dromen. Met onze ondernemers als stille kracht die het uitgezochte cadeautje mooi inpakken of gewoon even tijd maken voor een praatje.

En dat begint bij het team vanuit Waardenburg. Met een loyaal team Primera collega's ondersteunen we onze ondernemers door het hele land en als coöperatie willen we samen winnen! Dit doen we met veel inzet en passie, maar ook met veel plezier. Voor onze Finance & Control afdeling zijn wij, per direct, op zoek naar versterking.

Je komt te werken in een dynamisch Finance en Control team bestaande uit acht collega’s die met elkaar verantwoordelijk zijn voor de boekhouding van het Primera hoofdkantoor en de gezamenlijke webwinkel, Primera.nl. Van jou als onze nieuwe collega verwachten we dat je een echte team speler bent en daarnaast goed zelfstandig kunt werken. Jij bent samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor onder andere het verzamelen, vastleggen, verwerken en (gedeeltelijk) controleren van financiële gegevens, zodat de boekhouding van Primera volledig en betrouwbaar is en informatie tijdig aan belanghebbenden verstrekt kan worden.

Wat ga je onder andere doen:

 • Inkoop facturen verwerken en controleren

 • Debiteurenbeheer

 • Doorbelasting van kosten en opbrengsten aan derden partijen (o.a. Primera winkels)

 • Centrale facturatie aan Primera winkels

 • Beheren en controleren van tussenrekeningen

 • Werkzaamheden bank (2e persoon)

 • Het maken van verschillende analyses

 • Allround inzetbaar op de afdeling ten behoeve van administratieve financiële werkzaamheden

Hierin herken jij jezelf:

 • Bedrijfseconomische opleiding MBO+ /HBO

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in boekhoudkundige systemen bij voorkeur Exact Globe.

 • Affiniteit met Retail is een plus

 • Je bent communicatief vaardig

 • Verder beschik je over de volgende eigenschappen: je bent klant – en servicegericht, collegiaal ingesteld en denkt in oplossingen.

We maken het graag leuk en doen altijd iets extra

We bieden je goede arbeidsvoorwaarden en een leuke functie in een dynamische Retailomgeving waarin mensen met passie, plezier en bovengemiddelde inzet samenwerken voor maar één doel; het resultaat van onze aangesloten ondernemers. Voor een goede inspanning is ook ontspanning nodig. Maak gebruik van het “Primera Fit” programma, opgezet door collega’s, waarbij je gebruik kunt maken van een wekelijkse bootcamp of aansluit bij een van de sportieve uitstapjes. Klinkt deze ontspanning voor jou teveel als inspanning, schuif dan gewoon lekker aan bij de borrel of de maandelijkse (digitale) MOK, ook wel bekend als de “maandag ochtend koffie”.

We maken graag tijd voor je 

We hopen snel van je te horen. Dat kan door een bericht te sturen naar solliciteren@primera.nl t.a.v. Mirèn van Balen. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en voeg hier ook jouw CV met salarisindicatie aan toe.

De gesprekken vinden plaats op het hoofdkantoor in Waardenburg. Voor eventuele vragen over de vacature, neem dan contact op met Wim Schoenmakers, Manager Finance & Control via het telefoonnummer 0418 – 65 10 07.

Back to top