GRATIS Restaurantvoucher bij besteding vanaf 15,-*. Let op, door drukte kunnen levertijden afwijken.

IT Specialist (fulltime) 

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een top 10 retailer, waar je echt impact kunt maken? Help je mee in de ontwikkeling en beheer van IT-oplossingen waar we als organisatie het verschil mee kunnen maken? Lees dan verder! 

Help jij ons team verder?

De afgelopen jaren zijn de IT afhankelijke activiteiten van Primera uitgebreider en complexer geworden. Continuïteit, wendbaarheid en veiligheid zijn van cruciaal belang voor zowel ons hoofdkantoor, de winkelautomatisering en de daaraan gekoppelde commerciële applicaties.

De IT-afdeling heeft daarom een belangrijke, faciliterende rol en met in totaal meer dan 1 miljoen transacties per week is IT het kloppende hart van de ruim 525 Primera winkels én de collega's op het hoofdkantoor die dit mogelijk maken.

Dit vind jij leuk om te doen.

Binnen de IT-voorzieningen van Primera werken we gezamenlijk aan winkel en hoofdkantoor automatisering.

Als IT Specialist draag je zorg voor de ontwikkeling, het beheer en ondersteuning van het gehele IT-landschap. Dit is zowel voor de winkels, het hoofkantoor én faciliteren we voorzieningen voor e-Commerce en het loyaliteitsprogramma. Je zoekt constant naar innovatieve en pragmatische oplossingen en verbeteringen om de continuïteit te waarborgen al dan niet in projectmatige vorm. Je integreert en koppelt IT-toepassingen en lost tweedelijns en derdelijns storingen op, zo nodig in samenwerking met de leveranciers. Je draagt zorg voor de beveiliging van zowel de on-premise als de cloud omgevingen en zorgt voor continue verbeteringen. In deze rol ben je de schakel tussen leverancier en de business.

Je documenteert, registreert en onderhoudt gegevens betreffende IT-toepassingen en stelt deze beschikbaar. Handleidingen, instructies en procedures opstellen vormen voor jou geen probleem.

Tot slot ben jij als ervaren professional in staat om projectmatig te werken, soms aan meerdere projecten tegelijkertijd, en samen met collega's en partners tot het gewenste resultaat te komen.

Dit is wat we aan je vragen.

Als IT Specialist is geen enkele dag hetzelfde. Die bestaat namelijk uit een mix van verschillende resultaatgebieden: 

 • Signaleren van kansen en vertalen naar concrete innovatieve oplossingen inclusief aanpak, impact en kosten. Hierbij neem je de verschillende invalshoeken en belangen mee en communiceert hierover met belanghebbenden op verschillende niveaus
 • Participeren in en/of leveren van bijdragen aan projecten
 • Beheer / inrichting / onderhoud van applicaties. In sommige gevallen doe je dat zelf, soms in een regierol richting de betrokken leverancier(s)
 • Bieden van ondersteuning van collega’s en gebruikers, via incidenten of bijvoorbeeld door het geven van (adoptie) training, opstellen van documentatie, etc.
 • Het oppakken van tweede en derdelijns storingen van zowel de winkels als vanuit het hoofdkantoor

Hierin herken jij jezelf: 

 • HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en breed georiënteerd
 • Je werkt graag samen, neemt ownership en hebt een doorzettersmentaliteit
 • Je bent communicatief sterk; je enthousiasmeert en weet hoe je jouw verschillende gesprekspartners (intern en extern) het beste kunt benaderen
 • Je voelt je thuis in een commerciële organisatie met een hart voor de klant en ondernemers

Dit verwachten we aan skills: 

 • Je bent sterk in projectmanagement, in zowel Agile als ‘klassiek Prince2’ projecten
 • Kennis van winkelautomatisering zoals POS systemen (en marktspelers) is een pré.
 • Je snapt hoe softwareontwikkeling en integraties tussen systemen werken
 • Je hebt ervaring met Microsoft Dynamics CE & het Microsoft Power platform
 • Microsoft 365, in het bijzonder Office, Teams en Sharepoint, is voor jou bekend terrein
 • Je hebt relevante kennis van systeembeheer, werkplek IT en gerelateerde technieken (bijv. virtualisatie, AD, InTune, etc.)

We doen altijd iets extra's.

We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, een veelzijdige functie én een dynamische Retail omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Om het nog leuker te maken bieden we je een PrimeraFIT programma aan zodat je extra fit en scherp bent. Met het team en als bedrijf organiseren we geregeld teamuitjes en bieden we je leuke extra’s.

Even naar Primera.

Bij Primera maken we graag ieder moment even bijzonder. Een kaartje dat langer blijft hangen, een tijdschrift voor een momentje voor jezelf of een Staatslot waar je bij weg kunt dromen. Met onze ruim 525 ondernemers als stille kracht die het uitgezochte cadeautje mooi voor je inpakken of gewoon even tijd maken voor een praatje. Op ons hoofdkantoor in Waardenburg werken we met een loyale club van 62 Primera collega’s. Dit doen we met veel inzet, passie & plezier. 

Ben jij ook enthousiast geworden? Solliciteer!  

Voor eventuele vragen over de vacature, neem dan contact op met Mirèn Anema- van Balen, HR-Specialist via het telefoonnummer 0418 – 65 10 07.

Stuur je sollicitatie per e-mail naar solliciteren@primera.nl.

Back to top