Lees hier meer over de winkelsluiting als gevolg van de lockdown.

Medewerker Finance & Control 32 - 40 uur

Vanwege sterke groei in onze vernieuwde webshop zijn wij op zoek naar versterking binnen ons team van Finance & Control.

Heb jij altijd al willen werken bij een top 10 retailer? Weet je van aanpakken en snel vaardigheden eigen te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij Primera maken we graag ieder moment even bijzonder. Een kaartje dat langer blijft hangen, een tijdschrift voor een momentje voor jezelf of een Staatslot waar je bij weg kunt dromen.
Met onze ondernemers als stille kracht die het uitgezochte cadeautje mooi voor je inpakken of gewoon even tijd maken voor een praatje.

En dat begint bij het team vanuit Waardenburg, als coöperatie willen we samen winnen! Met een loyaal team Primera collega's ondersteunen we onze ondernemers door het hele land. Dat doen we met veel inzet en passie, maar ook veel plezier.

Van jou als onze nieuwe collega verwachten we dat je goed zelfstandig kunt werken en zorg draagt voor de administratie van het hoofdkantoor van Primera. Jij zal binnen ons team een sterke focus hebben op onze webshop Primera.nl en de verwerking van de boekhouding die hierbij komt kijken.

Belangrijkste werkzaamheden:

  • Inkoop facturen verwerken en controleren
  • Doorbelasting van kosten en opbrengsten aan derden partijen (o.a. Primera winkels)
  • Allround inzetbaar op de afdeling ten behoeve van administratieve financiële werkzaamheden

Functie-eisen:

  • Bedrijfseconomische opleiding HBO/ MBO+/ MBA (HBO denkniveau)
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in boekhoudkundige systemen bij voorkeur Exact Globe.
  • Affiniteit met Retail/e-commerce is een pré
  • Je bent communicatief vaardig
  • Verder beschik je over de volgende eigenschappen: je bent klant – en servicegericht, collegiaal en proactief.

We altijd iets extra doen

We bieden je een marktconform salaris, passend bij jouw functie, dat is als vanzelfsprekend. Met ons pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden doen we graag altijd iets extra. Met een goede pensioenregeling, 28 vrije dagen, diverse verzekeringen en nog meer.

We maken graag tijd voor je

De sollicitatieprocedure

We hopen snel van je te horen. Dat kan door een bericht te sturen naar solliciteren@primera.nl t.a.v.  Mirèn Anema. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en voeg hier ook jouw CV met salarisindicatie aan toe. De gesprekken vinden plaats op het hoofdkantoor in Waardenburg. Voor eventuele vragen over de vacature, neem dan contact op met Wim Schoenmakers, Manager Finance & Control via het telefoonnummer 0418 – 65 10 07.


Back to top