Medewerker Finance en Control (32 uur)

Heb jij altijd al willen werken op een Finance & Control afdeling van een top 10 retailer? Weet je van aanpakken en ben je dol op cijfers? Lees dan snel verder! 

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling Finance en Control. Binnen de afdeling kom je te werken in een dynamisch team bestaande uit 8 collega’s die iedere dag op kantoor en/of vanuit huis met passie, plezier en bovengemiddelde inzet het verschil willen maken.

In de rol van medewerker Finance & Control voer je verschillende taken uit, jij houdt van deze afwisseling en dynamiek. We verwachten dat je zelfstandig kunt werken en samen met je directe collega’s zorgdraagt voor de Financiële administratie van ons hoofdkantoor. Naast het uitvoeren van je operationele taken ben je ook betrokken bij de voorbereidende werkzaamheden inzake de begroting, kwartaal- en jaarcijfers en kan er ondersteuning geboden worden bij overige financiële vraagstukken.

De belangrijkste werkzaamheden:

 • Debiteurenbeheer
 • Verwerken en inboeken van in- en verkoopfacturen
 • Het doorbelasten van kosten en opbrengsten aan derde partijen (o.a. Primera winkels)
 • Verwerken van de Btw-aangifte
 • Beheren van de lease-auto contracten
 • Controleren/analyseren van grootboek- en tussenrekeningen
 • Ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden m.b.t. de begroting, kwartaal- en jaarcijfers, inclusief het opstellen van de balansdossiers t.b.v. de jaarrekening en accountantscontroles
 • Overige allround werkzaamheden passend binnen een F&C-afdeling, zoals beantwoorden van per mail/telefonische gestelde vragen van Primera winkels en leveranciers

Hierin herken jij jezelf:

 • Bedrijfseconomische Opleiding, MBO4 - HBO werk- en denkniveau / HBO/ SPD
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
 • Analytisch, cijfermatig inzicht, communicatief sterk en je hebt een positieve en flexibele oplossingsgerichte (werk)instelling
 • Kennis van Excel / Qlikview - Qliksense is een pré
 • Je voelt je thuis in een commerciële (retail)organisatie met een hart voor de klant en ondernemers

Even naar Primera.

Bij Primera maken we graag ieder moment even bijzonder. Een kaartje dat langer blijft hangen, een tijdschrift voor een momentje voor jezelf of een Staatslot waar je bij weg kunt dromen. Met onze ruim 525 ondernemers die het uitgezochte cadeautje mooi voor je inpakken of gewoon even tijd maken voor een praatje. Op ons hoofdkantoor in Waardenburg werken we met een loyale club van 62 Primera collega’s. Dit doen we met veel inzet, passie & plezier.

We doen altijd iets extra's.

We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, een veelzijdige functie én een dynamische retailomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Om het nog leuker te maken bieden we je een PrimeraFIT programma aan zodat je extra fit en scherp bent. Met het afdelingsteam en als bedrijf organiseren we geregeld teamuitjes en bieden we je leuke extra’s.

Ben jij ook enthousiast geworden? Solliciteer!  

Stuur je sollicitatie per e-mail naar solliciteren@primera.nl.

Voor eventuele vragen over de vacature, neem dan contact op met Wim Schoenmakers of Robert Bom – afdeling Finance & Control via het telefoonnummer 0418 – 65 10 07.

Back to top