Lees hier meer over de winkelsluiting als gevolg van de lockdown.

Ieder moment even bijzonder

Bij Primera maken we graag ieder moment even bijzonder. Een kaartje dat langer blijft hangen, een tijdschrift voor een momentje voor jezelf of een Staatslot waar je bij weg kunt dromen. Met onze ondernemers als stille kracht die het uitgezochte cadeautje mooi voor je inpakken of gewoon even tijd maken voor een praatje.

En dat begint bij het team vanuit Waardenburg, als coöperatie willen we samen winnen! Met een loyaal team Primera collega's ondersteunen we onze ondernemers door het hele land. Dat doen we met veel inzet en passie, maar ook veel plezier. Als medewerk(st)er ServiceDesk ben jij het visitekaartje van het bedrijf, je hebt naast het contact met de winkels ook dagelijks contact met de klanten van de Primera winkels én onze webshop en weet je iedere klant blij te maken met jouw persoonlijke advies.

 Medewerk(st)er Servicedesk (24-40 uur)

Heb jij altijd al eens willen werken bij een top 10 retailer? Weet je van aanpakken en snel vaardigheden eigen te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze ServiceDesk zijn wij, per direct, op zoek naar versterking. Het gaat om een functie van 24-40 uur.

Wat ga je onder andere doen?

Na een inwerkperiode waarin je kennismaakt met alle afdelingen binnen Primera én onze ondernemers, ga je aan de slag op de afdeling ServiceDesk.

Jouw werkzaamheden bestaan voor 80 % uit:

  • Beantwoorden van klant- en ondernemersvragen (telefonisch en per mail) over bestellingen via Primera.nl, producten, diensten en winkels. Aan het einde van ieder klantcontact leg je in het systeem vast waar de klantvraag over ging.

Waarmee kun je het verschil maken? 

Als ServiceDesk medewerker van Primera vind je het leuk om klanten te woord te staan en ze snel, professioneel en vriendelijk verder te helpen, waarbij het vanzelfsprekend is dat je net dat stapje extra zet voor optimale klanttevredenheid.

We zijn vooral op zoek naar een collega die klanttevredenheid- en servicegerichtheid hoog in het vaandel heeft staan, talent heeft voor multitasken en blijft meedenken om processen efficiënter in te richten.

In je werk ben je secuur, houd je van aanpakken, denk je mee en schrik je niet terug van een volle mailbox met klantvragen.

Wat vinden we belangrijk:

  • Opleiding MBO+ werk- en denkniveau. 
  • Goede communicatieve vaardigheden en een prettige telefoonstem. 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.  
  • Klant- én servicegerichtheid moet bij jou hoog in het vaandel staan.  
  • Je kunt snel schakelen, denkt in oplossingen en bent handig met systemen.  
  • Affiniteit met retail / ondernemerschap is een plus. 

We het voor je inpakken

We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, maar vooral een veelzijdige functie én een dynamische Retailomgeving waarin mensen met passie, plezier en bovengemiddelde inzet samenwerken voor maar één doel; het resultaat van onze aangesloten ondernemers. Om het nog leuker te maken bieden we je een PrimeraFIT programma aan zodat je extra fit en scherp bent. Met het team en als bedrijf organiseren we geregeld teamuitjes en bieden we je leuke extra’s. 

We altijd iets extra doen

Een marktconform salaris, passend bij jouw functie, is als vanzelfsprekend. Met ons pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden doen we graag altijd iets extra. Met een goede pensioenregeling, 28 vrije dagen (op basis van fulltime), diverse verzekeringen en nog meer.

We maken graag tijd voor je

De sollicitatieprocedure
We hopen snel van je te horen. Dat kan door een bericht te sturen naar solliciteren@primera.nl t.a.v. Monique Schalk-de Ridder. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en voeg hier ook jouw CV aan toe. Heb je nog vragen? Bel gerust even.

Op dinsdag 19 januari 2021 staan de eerste gesprekken gepland, dus je hoort zo snel mogelijk van ons of ook jij even naar Primera gaat.

Zijn we een match, dan gaan we er samen voor en kun jij je klaar gaan maken om onderdeel te worden van ons “winnende team” want tsja, we moeten ons naam toch wel eer aan blijven doen.

Contactgegevens
Coöperatie Primera b.a., Koeweistraat 14, 4181 CD WAARDENBURG
Telefoonnummer : 0418 – 65 10 07
Mailadres: solliciteren@primera.nl t.a.v. Monique Schalk-de Ridder

Back to top