Ieder moment even bijzonder

Bij Primera maken we graag ieder moment even bijzonder. Een kaartje dat langer blijft hangen, een tijdschrift voor een momentje voor jezelf of een Staatslot waar je bij weg kunt dromen. Met onze ondernemers als stille kracht die het uitgezochte cadeautje mooi voor je inpakken of gewoon even tijd maken voor een praatje.

En dat begint bij het team vanuit Waardenburg, als coöperatie willen we samen winnen! Met een loyaal team Primera collega's ondersteunen we onze ondernemers door het hele land. Dat doen we met veel inzet en passie, maar ook veel plezier. Als medewerk(st)er ServiceDesk ben jij het visitekaartje van het bedrijf, je hebt naast het contact met de winkels ook dagelijks contact met de klanten van de Primera winkels én onze webshop en weet je iedere klant blij te maken met jouw persoonlijke advies.

Medewerk(st)er Servicedesk 24-40 uur

Heb jij altijd al eens willen werken bij een top 10 retailer? Weet je van aanpakken en snel vaardigheden eigen te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze ServiceDesk zijn wij, per direct, op zoek naar versterking. Het gaat om een functie van 24-40 uur.

Wat ga je onder andere doen?

Na een inwerkperiode waarin je kennismaakt met alle afdelingen binnen Primera én onze ondernemers, ga je aan de slag op de afdeling ServiceDesk.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Beantwoorden, oplossen, bewaken van klant- en ondernemersvragen (telefonisch en per mail) over bestellingen via Primera.nl, producten, diensten en winkels. Aan het einde van ieder klantcontact leg je in ons CRM systeem (Dynamics) vast waar de klantvraag over ging.
  • Ontvangen van bezoekers.
  • Zorgdragen voor (bestellingen van) lunches en relatiegeschenken.
  • Verwerking en verspreiding van de in- en uitgaande post.

Waarmee kan jij het verschil maken?

Als ServiceDesk medewerker van Primera vind je het leuk om klanten te woord te staan en ze snel, professioneel en vriendelijk verder te helpen, waarbij het vanzelfsprekend is dat je net dat stapje extra zet voor optimale klanttevredenheid.

We zijn vooral op zoek naar een collega die klanttevredenheid- en servicegerichtheid hoog in het vaandel heeft staan, talent heeft voor multitasken en blijft meedenken om processen efficiënter in te richten.

In je werk ben je secuur, houd je van aanpakken, denk je mee en schrik je niet terug van een volle mailbox met klantvragen.

Wat vinden we belangrijk:

  • Opleiding MBO+ werk- en denkniveau.
  • Goede communicatieve vaardigheden en een prettige telefoonstem.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Klant- én servicegerichtheid moet bij jou hoog in het vaandel staan.
  • Je kunt snel schakelen, denkt in oplossingen en bent handig met systemen.
  • Affiniteit met retail / ondernemerschap is een plus.

We pakken het voor je in 

Je stapt bijna letterlijk op een “blauw/ gele sneltrein” bij Primera. En voordat die trein gaat rijden, ga je van start met een inwerkschema, waarmee je in alle rust kunt kennismaken met Primera. De afdelingen, de mensen, de werkzaamheden, de passie… Maar je zult ook met de armen uit de mouwen gaan tijdens je stage op de winkelvloer én bij onze collega’s op de diverse afdelingen. Wees gerust, onze collega’s helpen je graag! We gaan je dus eerst even helemaal inpakken, zodat jij daarna helemaal kunt uitpakken.

We maken het graag leuk

Voor een goede inspanning is ook ontspanning nodig. Maak gebruik van het “Primera Fit” programma, opgezet door collega’s, waarbij je gebruik kunt maken van een wekelijkse bootcamp of aansluit bij de sportieve uitstapjes. Klinkt deze ontspanning teveel als inspanning voor jou, schuif dan gewoon lekker aan bij de borrel of de maandelijkse (digitale) MOK, ook wel bekend als de “maandag ochtend koffie”.

We doen altijd iets extra

Een marktconform salaris, passend bij jouw functie, is als vanzelfsprekend. Met ons pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden doen we graag altijd iets extra. Met een goede pensioenregeling, 28 vrije dagen (op basis van fulltime), diverse verzekeringen en nog meer.

De sollicitatieprocedure

We hopen snel van je te horen. Dat kan door een bericht te sturen naar solliciteren@primera.nl t.a.v. Mirèn van Balen. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en voeg hier ook jouw CV met salarisindicatie aan toe. Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je ook altijd even bellen naar 0418 - 65 10 07, onze Coördinator ServiceDesk Leonie Buitenhuis beantwoordt graag jouw inhoudelijke vragen.

Back to top