Wil je onderdeel uitmaken van een enthousiast marketingteam bij een top 10 retailer? En help je om de juiste promoties, via het juiste marketingkanaal onder de aandacht te brengen? Lees dan snel verder.

Trade marketeer 32 - 40 uur

Je komt te werken in een jong en dynamisch team bestaande uit 6 collega’s, die iedere dag met passie, plezier en bovengemiddelde inzet samenwerken om met elkaar de ambities van zelfstandige ondernemers bij Primera waar te maken. Je collega’s maken graag tijd voor je om je wegwijs te maken in de organisatie. Na een inwerkperiode zal je, met ondersteuning van je directe marketing collega’s, zelfstandig aan de slag gaan. Je rapporteert aan Hoofd Marketing.

Je takenpakket

 • Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van het trade marketingbeleid.
 • Je bent het centrale aanspreekpunt tussen de assortimentsmanagers en je collega
  marketeers.
 • Je overlegt met je marketing collega’s over de meest effectieve inzet van marketingmiddelen.
 • Je zorgt er samen met de assortimentsmanagers voor dat leveranciers overtuigd raken van de voordelen om te participeren in de Primera promotiestrategie en marketinguitingen.
 • Je coördineert en zorgt voor heldere deadlines en communicatie naar de assortimentsmanagers omtrent campagnes en promoties.
 • Je legt promotionele afspraken vast en monitort de gemaakte afspraken met de leveranciers.
 • Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van above the line media zoals tv en radio. Je beheert de planning, budget en verzorgt interne evaluatiemomenten.
 • Je evalueert en signaleert kansen in de markt op basis van consumentenonderzoek en concurrentieonderzoek, die je zelf periodiek uitvoert.

Hierin herken jij jezelf

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding; bij voorkeur een commerciële richting
 • Je hart gaat sneller kloppen van retail en trade marketing
 • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring
 • Je bent flexibel, slagvaardig en stressbestendig
 • Je hebt gevoel voor prioriteiten
 • Je kunt goed organiseren, werkt gestructureerd en bent resultaatgericht
 • Bij voorkeur woonachtig in een straal van circa 40 km rond Waardenburg

Even naar Primera.

Heb jij altijd al willen werken bij een top 10 retailer? Bij Primera maken we graag ieder moment even bijzonder. Een kaartje dat langer blijft hangen, een tijdschrift voor een momentje voor jezelf of een Staatslot waar je bij weg kunt dromen. Met onze ruim 500 ondernemers als stille kracht die het uitgezochte cadeautje mooi voor je inpakken of gewoon even tijd maken voor een praatje. En dat begint bij het team vanuit Waardenburg. Met een loyale club van 62 Primera collega’s ondersteunen we onze ondernemers door het hele land en als coöperatie willen we altijd winnen, jij dus ook anders had je niet verder gelezen! Dit doen we met veel inzet en passie, maar ook met veel plezier. Wekelijks komen er ruim 900.000 klanten in onze winkels. De grootste assortimentsgroepen zijn tabak, wenskaarten, cadeaukaarten, tijdschriften en loterijen. Aangevuld met handige services zoals PostNL en pasfoto’s is er altijd een reden om even naar Primera te gaan! Onze e-commerce activiteiten zorgen ervoor dat klanten ook online bestellen en via Primera.nl wordt er een breed assortiment cadeaukaarten, prepaidkaarten en een uniek gepersonaliseerd cadeauassortiment aangeboden.

We doen altijd iets extra's

We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, maar vooral een veelzijdige functie én een dynamische Retailomgeving waarin mensen met passie, plezier en bovengemiddelde inzet samenwerken voor maar één doel; het resultaat van onze aangesloten ondernemers. Om het nog leuker te maken bieden we je een PrimeraFIT programma aan zodat je extra fit en scherp bent. Met het team en als bedrijf organiseren we geregeld teamuitjes en bieden we je leuke extra’s.

We maken graag tijd voor je

We hopen snel van je te horen. Dat kan door een bericht te sturen naar solliciteren@primera.nl t.a.v. Mirèn van Balen. We zijn benieuwd naar jouw motivatie en voeg hier ook jouw CV met salarisindicatie aan toe. Voor deze procedure werken we exclusief samen met een recruitmentbureau, jouw gegevens sturen we dan ook door naar deze partner.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back to top