Primera Keuze Cadeaukaart

Speciaal voor Vaderdag

Deze speciale variant van de Primera Keuze Cadeaukaart is extra leuk voor Vaderdag. In te wisselen voor alle cadeaukaarten uit het assortiment, in de winkel en online. In delen te besteden en onbeperkt geldig.

Bestel online

Tour de France 2021 pakket

Voor sportieve vaders

Verras hem met het exclusieve Tour de France 2021 pakket. Inclusief de Officiële Tour de France Gids met etappeposter, leesboekje met Tourverhalen, vier retro fotoprints en een scheurkalender.

Geef je vader niet één, maar twee tijdschriften!

Geef je vader niet één, maar twee tijdschriften! 

Keuze uit maar liefst 22 titels, zoals EsquireTopGear en Quest. Wie weet zit jouw vaders favoriet er ook tussen, vraag naar alle deelnemende titels bij de Primera winkel bij jou in de buurt. Geldig van 7 t/m 20 juni 2021.

Cadeaukaarten

Altijd iets passends voor je vader

Of je vader nu gek is op klussen of er graag op uit gaat, bij ons slaag je altijd wel voor een cadeaukaart die bij hem past. Zoals KlusCadeauDinerCadeau of een VVV Cadeaukaart. 

Digitale cadeaukaarten

Verras met digitaal game-tegoed

Feliciteer iemand op afstand met een digitale code. Je kunt kiezen uit meer dan 70 codes en deze direct later versturen naar zijn of haar mailbox.

Sportzomer

Samen genieten van sport, een mooi gebaar!

Deze zomer staat in het teken van sport. Sportliefhebbers trekken een sprintje naar Primera, want ons assortiment staat natuurlijk ook in het teken van de Tour de France en het E.K.!

Gegraveerde glazen

Schenk je vader zijn eigen glas tijdens het EK! 

Profiteer van 20% korting op gegraveerde bierglazen en verras je vader met een glas met zijn eigen naam! KBestel op tijd om vóór Vaderdag je cadeau in huis te hebben. Geldig van 7 t/m 20 juni 2021.

Back to top