Afbeelding vergroten
Vanaf: 10,-
Op voorraad
SKU
IWR_FLEX
Hoe wil je de cadeaukaart ontvangen?
E-mail
Waarde en aantal

minimaal 10,- maximaal 150,-

25,-
50,-
75,-
100,-

Ontvanger (optioneel)
Cadeaukaart direct verzenden als cadeau
We sturen de bevestiging van de bestelling hiernaar toe
Verzendgegevens
Cadeaukaart informatie
Nog 200 karakters
Totaal: 10,-

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Dat kan in de betaalstap.

Ideaal als last-minute cadeau
Bestellen binnen 30 seconden

Omschrijving

Met de Wellness Giftcard geeft u een heerlijke dag ontspanning cadeau. De Wellness Giftcard is namelijk te besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaSense, SpaWeesp, SpaWell, Thermen Holiday, Thermen Barendrecht en Hezemeer (BE).

 

Pure Ontspanning bij de aangesloten wellnessresorts

Opwarmen in de sauna, afkoelen in de buitenlucht, ontspannen bij een massage en heerlijk genieten van een culinaire verrassing. Een Dagje Wellness is dé manier om lekker op te laden. En zo'n moment van opladen & ontspannen - dat gunt u toch iedereen?! Met een ruime keus aan wellnessresorts, behandelingen en culinaire verrassingen is de Wellness Giftcard is niet alleen de leukste wellness bon om cadeau te geven, maar ook zeker om cadeau te krijgen.

Geef de cadeaukaart aan familie of verras uw vrienden en vriendinnen met dit originele cadeau!

 

Wellness Giftcard besteden

De Wellness Giftcard is verkrijgbaar tussen de 10,- en 150,- en is binnen de aangesloten resorts vrij te besteden. De Wellness Giftcard kan (binnen de geldigheidstermijn van de giftcard) in een keer of in delen worden besteed; dit hoeft niet persé binnen hetzelfde resort te zijn. De Wellness Giftcard is 2 jaar geldig.

 

Hoe werkt het?

Wanneer je een reservering maakt bij het gewenste wellnessresort, kies je voor de betaalmethode ‘Wellness Giftcard’. De Wellness Giftcard is een betaalmiddel, je neemt deze mee naar je dagje sauna en voldoet hiermee aan het einde van de dag de rekening. Heb je niet voldoende tegoed op de Wellness Giftcard, dan kan je het resterende bedrag betalen met PIN, creditcard of contant.

Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentDigitale cadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Vrouw
MerkWellness Giftcard
VerzendmethodePer mail
Voorwaarden
De Wellness giftcard code is tot één jaar na uitgiftedatum geldig en kan in delen worden besteed. Het tegoed is niet inwisselbaar voor contanten en is uitsluitend inwisselbaar bij de aangesloten wellnessresorts. Voor meer informatie, saldo-check, geldigheid en algemene voorwaarden ga je naar www.wellnessgiftcard.nl.
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top