Beterschapskaarten

De liefste beterschapskaarten koop je bij Primera

Steek een hart onder de riem met een beterschapskaartje!

Bij Primera kies je uit tientallen beterschapskaarten. Zit je favoriete collega met zijn been in het gips? Of heeft je beste vriendin het goed te pakken? Met onze originele beterschapskaartjes laat je je dierbaren zien dat je ze een warm hart toedraagt. Beterschap!

De liefste beterschapskaarten bij jou om de hoek

Met meer dan 500 Primera winkels in heel Nederland zit er altijd eentje bij jou in de buurt. Met onze Primera winkelzoeker vind je snel en gemakkelijk de dichtstbijzijnde winkel. En omdat een beetje extra aandacht iedereen goed doet, staan onze winkelmedewerkers graag voor je klaar.

Beterschapskaarten van de mooiste merken

Hallmark
Hallmark, het bekendste wenskaartenmerk van Nederland, brengt elk seizoen meerdere collecties wenskaarten uit. Van een gebroken been tot een gebroken hart – met Hallmark weet je zeker dat je een passende wenskaart vindt.

Van der Meulen
Op de bijzondere wenskaarten van Van der Meulen vind je prachtige steden en vergezichten. Kies uit meer dan 100 Nederlandse (natuurlands)landschappen. Daar zit zonder twijfel een vrolijk tafereeltje tussen!

Overige wenskaart merken
Bij ons vind je wens- en beterschapskaarten van allerlei verschillende merken. Naast de kaarten van Hallmark en Van der Meulen vind je in jouw Primera winkel ook kaarten van bijvoorbeeld
Paperclip en Artige. Zo weet je zeker dat je een mooie beterschapswens vindt.

De Primera Spaarpas: Sparen voor gratis wenskaarten

Met je Primera Spaarpas doe je automatisch mee met onze 7+1 spaaractie. Hiermee krijg je elke achtste wenskaart helemaal gratis, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Het is ook niet nodig om alle kaarten in één keer te kopen: wij houden voor je bij hoeveel wenskaarten je al gekocht hebt, zodat de gratis kaart automatisch met je totaalbedrag verrekend wordt. Pak meer voordeel met je Primera Spaarpas!

Back to top