Geboortekaarten

Geboortekaarten

De mooiste geboorte felicitatiekaarten koop je bij Primera

Geboorte felicitaties geef je met een wenskaart!

Kindje geboren? Gefeliciteerd! Stuur de kersverse ouders een persoonlijk berichtje met één van onze geboorte felicitatiekaartjes. Bij Primera kies je uit tientallen wenskaartjes: van eenvoudig en bescheiden tot bont en uitbundig. Zo vind je altijd de wenskaart die je zoekt.

De mooiste geboortewensen bij jou om de hoek

Met meer dan 500 winkels vind je ons in het hele land. Gebruik de Primera winkelzoeker om snel een winkel bij jou in de buurt te vinden. Ben je op zoek naar een specifiek felicitatiekaartje? Of weet je nog niet wat je zoekt? Onze winkelmedewerkers helpen je graag.

Geboorte felicitatiekaarten van de mooiste merken

Hallmark
Of je nu wel of niet voor het schrijven van een persoonlijke felicitatie in de wieg bent gelegd, met een geboortewens van Hallmark zit je altijd goed! Hallmark is niet alleen het bekendste, maar ook het grootste wenskaartenmerk van Nederland. Elk seizoen vind je meerdere nieuwe collecties wenskaarten in onze winkels. 

Van der Meulen
De idyllische steden en landschappen op de wenskaarten van Van der Meulen zijn gemaakt om meer dan 100 plekken in Nederland. Is het kindje op een betekenisvolle plek geboren? Of is het een kerstkindje en zoek je een besneeuwd landschap? Kijk dan eens tussen deze wenskaarten.

Overige wenskaart merken
Naast de wenskaarten van Hallmark en Van der Meulen vind je bij Primera ook andere bekende wenskaartmerken, zoals Paperclip en Artige. Zo weet je zeker dat je de kersverse papa en mama op een originele manier feliciteert.

De Primera Spaarpas: Sparen voor gratis wenskaarten

Verras jij regelmatig iemand met een persoonlijk wenskaartje? Kies dan voor de Primera Spaarpas! Met onze spaarpas doe je automatisch mee met onze 7+1 spaaractie. Elke achtste wenskaart krijg je dus helemaal gratis. Het is niet nodig om alle kaarten in één keer te kopen: wij houden voor je bij hoeveel wenskaarten je al hebt gekocht en wanneer je recht hebt op een gratis wenskaart. Pak meer voordeel met je Primera Spaarpas!

Back to top