Verjaardagskaarten

Verjaardagskaarten

De leukste verjaardagskaarten koop je bij Primera

Verras met een verjaardagskaartje!

Er is er één jarig... Bij een mooie verjaardag hoort natuurlijk een mooie verjaardagskaart – of de jarige nu 1 of 100 kaarsjes uitblaast. Bij Primera kies je uit tientallen verjaardagskaarten. Hoe bonter, hoe beter. Hoera!

De mooiste verjaardagskaarten bij jou om de hoek

Met meer dan 500 winkels in heel Nederland zit er altijd een Primera winkel bij jou in de buurt. Gebruik onze winkelzoeker om snel en gemakkelijk de dichtstbijzijnde winkel te vinden. Van een klein, eenvoudig kaartje tot een XXL-wenskaart met een verjaardagsliedje: onze winkelmedewerkers helpen je graag met het vinden van een mooie verjaardagskaart.

Verjaardagskaarten van de mooiste merken

Hallmark
Zonder Hallmark geen verjaardag! Dit merk brengt elk seizoen meerdere collecties wenskaarten uit. Niet voor niets is Hallmark het bekendste wenskaartenmerk van Nederland. Wat je ook zoekt, met Hallmark weet je zeker dat je een mooie verjaardagskaart vindt.

Van der Meulen
Is de jarige een natuurliefhebber? Met de unieke wenskaarten van Van der Meulen kies je uit meer dan 100 idyllische landschappen. Daar zit ongetwijfeld een feestelijk tafereeltje tussen!

Overige wenskaart merken
Bij Primera vind je wens- en verjaardagskaarten van verschillende merken. Naast Hallmark en Van der Meulen vind je in onze winkels ook kaarten van bijvoorbeeld Paperclip en Artige. Zo weet je zeker dat je een mooie verjaardagskaart uitkiest.

Nog geen cadeautje? Koop een Primera Keuze Cadeaukaart!

Oeps! Verjaardag vergeten? Hop dan nog snel even langs één van onze winkels, kies een mooie verjaardagskaart en geef er een Primera Keuze Cadeaukaart bij. In tegenstelling tot andere cadeaukaarten is onze cadeaukaart onbeperkt geldig. En de jarige kiest zélf uit meer dan 100 cadeaukaarten uit ons assortiment. Bijvoorbeeld voor de Media Markt, HEMA, de Nationale Sauna cadeaubon, een iTunes Gift Card en nog veel meer.

De Primera Spaarpas: Sparen voor gratis wenskaarten

Stuur jij regelmatig een (verjaardags)kaartje? Doe dan mee met de 7+1 spaaractie! Met je Primera Spaarpas krijg je elke achtste wenskaart namelijk helemaal gratis. Het is niet nodig om alle kaarten in één keer af te rekenen: wij houden voor je bij hoeveel wenskaarten je al hebt gekocht. Pak meer voordeel met je Primera Spaarpas!

Back to top