Welkom bij Primera, leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken. 

Wij stellen ons alvast graag even aan je voor 

Bij Primera maken wij graag ieder moment even bijzonder. Een kaartje dat langer blijft hangen, een tijdschrift voor een momentje voor jezelf of een Staatslot waar je bij weg kunt dromen. Met onze ondernemers als stille kracht die het uitgezochte cadeautje mooi voor je inpakken of gewoon even tijd maken voor een praatje. 
 
En dat begint bij het team vanuit Waardenburg dat zich ook iedere dag inzet om het voor onze klanten én onze ondernemers even bijzonder te maken óf gewoon makkelijker. “Retail is detail”, retail is onze passie! 

We helpen je graag. 

Je kiest voor Primera omdat… we het voor je inpakken. Je stapt bijna letterlijk op een “blauw/ gele sneltrein” bij Primera. En voordat die trein gaat rijden ga je van start met een inwerkschema, waarmee je in alle rust kunt kennismaken met Primera. De afdelingen, de mensen, de werkzaamheden, de passie… Maar je zult ook met de armen uit de mouwen gaan tijdens je stage op de winkelvloer én bij onze servicedesk voor onze ondernemers en klanten. Wees gerust, onze collega’s helpen je graag! Wij gaan je dus eerst even helemaal inpakken, zodat jij daarna helemaal kunt uitpakken.  

We maken het graag leuk.

Voor een goede inspanning is ook ontspanning nodig. Maak gebruik van het “Primera Fit” programma, opgezet door collega’s, waarbij je gebruik kunt maken van een wekelijkse bootcamp, gewoon lekker zelf even kunt sporten of aansluit bij de sportieve uitstapjes. Klinkt deze ontspanning teveel als inspanning voor jou, schuif dan gewoon lekker aan bij de borrel of de maandelijkse MOK ook wel bekend als de “maandag ochtend koffie” 

Sollicitatieprocedure  | We maken graag tijd voor je 

Je wilt bij Primera komen werken. Leuk! Maar we willen graag weten waarom en dat begint met een korte motivatie en jouw cv.  
Bij de betreffende vacature staat hoe je contact met ons op kunt nemen.  Gaan we samen door na de goede eerste kennismaking, dan ga je geen assessments doen maar dagen wij je graag uit met een opdracht om vanuit jouw vakgebied meer van jezelf te kunnen laten zien. Zijn we een match dan gaan we er samen voor en kun jij je klaar gaan maken om onderdeel te worden van ons “winnende team” want tsja, wij moeten onze naam toch eer aan blijven doen. 

Werken in een Primera winkel

Leuk dat je interesse hebt om te komen werken in een van onze winkels. Primera werkt met zelfstandige ondernemers, de invulling van het personeel gaat rechtstreeks via de lokale Primera winkels. Voor meer informatie verwijzen we je door naar de desbetreffende Primera ondern(e)em(st)er. Hij/zij heeft meer inzicht in de personeelsbehoefte. Kijk voor de contactgegevens op www.primera.nl/winkels.

Back to top