Xtorm Powerbanks

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, is Xtorm een Nederlands elektronicabedrijf. Het is gespecialiseerd in het produceren van krachtige powerbanks. Van compacte modellen voor je smartphone tot grote, krachtige ‘reservebatterijen’ voor je laptop. Waar je ook woont, met meer dan 520 Primera winkels door het hele land koop je snel een Xtorm powerbank bij jou in de buurt.

Geschikt voor iPhone en Android

Xtorm powerbanks zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Sommige powerbanks ondersteunen draadloos opladen of snelladen. Er zijn zelfs water- en stofbestendige powerbanks verkrijgbaar. Welk merk smartphone je bezit maakt hierbij niet uit: Xtorm maakt powerbanks voor zowel iPhone als Android smartphones. Let bij het kiezen van je powerbank wel goed op de aansluiting van je smartphone. Vind je het moeilijk om de juiste powerbank te kiezen? Vraag ons dan gerust om hulp.

Xtorm powerbanks

Een powerbank is eigenlijk een grote reservebatterij. Je laadt er je smartphone mee op wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Bijvoorbeeld in de bus, maar ook op een festival of tijdens het kamperen is een powerbank heel handig. De Xtorm powerbanks bij Primera hebben een uitzonderlijk hoge accucapaciteit. Zo weet je zeker dat jouw iPhone of Samsung telefoon er weer uren tegenaan kan!

We zijn in de buurt

Met meer dan 520 winkels door het hele land zit er altijd wel een Primera winkel bij jou in de buurt. Gebruik de winkelzoeker om er snel achter te komen waar je voor jouw Xtorm powerbank terecht kunt. Ben je op zoek naar een specifiek artikel? We bestellen het graag voor je. Vraag ernaar in de winkel.

Back to top