Afbeelding vergroten
Vanaf: 5,-
Op voorraad
SKU
ZALANDO_FLEX
Hoe wil je de cadeaukaart ontvangen?
E-mail
Zakelijk bestellen
Waarde en aantal

minimaal 5,- maximaal 150,-

25,-
50,-
75,-
100,-

Ontvanger (optioneel)
Cadeaukaart direct verzenden als cadeau
We sturen de bevestiging van de bestelling hiernaar toe
Verzendgegevens
Cadeaukaart informatie
Nog 200 karakters
Totaal: 5,-

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Dat kan in de betaalstap.

Om 02:00 uur verzonden
Bestellen binnen 30 seconden

Omschrijving

Bij Zalando is er op het gebied van mode voor elk wat wils, van high-fashion- tot mainstream merken. Je kunt je cadeaubon gebruiken voor mode-artikelen op het Zalando-platform. Laat je inspireren en shop de nieuwste trends op zalando.nl of in de Zalando app. Bij Zalando betaal je bovendien niets voor de verzending en heb je zelfs 100 dagen de tijd om je bestelling kosteloos te retourneren. Deze digitale code is op te waarderen tegen een bedrag tussen 5,- en 150,- en wordt per e-mail verstuurd naar de ontvanger.

Er zijn een paar categorieën die niet onder 'mode-artikelen' vallen, zoals:
 1. Sieraden en horloges
 2. Home, lifestyle en elektronica
 3. Sportuitrusting
 4. Reistassen en portemonnees
 5. Beauty en make-up

Zalando Code inwisselen tijdens het bestellen:

 1. Kies jouw favoriete item uit ruim 1.500 top-fashionmerken en ga verder met bestellen.
 2. Voer de pincode in het veld 'kortingscode inwisselen' en druk op de knop ‘Kortingscode gebruiken’.
 3. Het te betalen bedrag wordt direct verrekend met de waarde van de Zalando Code. Het resterende bedrag zal automatisch op je account worden bijgeschreven.

Zalando Code toevoegen in je Zalando account:

 1. Ga naar zalando.nl of de Zalando app en log in op ‘Mijn Zalando‘.
 2. Kies in het linkermenu ‘Mijn cadeaubon‘. Hier kan je de pincode invoeren en het tegoed wordt automatisch aan je account gekoppeld.
 3. Bij het plaatsen van je volgende bestelling staat het tegoed vervolgens klaar als betaalmiddel op de pagina waar je jouw betalingswijze kiest. Wil je op dat moment jouw tegoed niet gebruiken, haal dan het vinkje voor het tegoed weg. 
 4. Wanneer je maar een gedeelte van het tegoed  besteedt, zal het resterende bedrag op je account blijven staan. Dit bedrag kun je gewoon gebruiken voor een volgende bestelling.
Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentDigitale cadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Vrouw, Jongen, Meisje
MerkZalando
VerzendmethodePer mail
Voorwaarden
De Zalando Code heeft geen geldigheidsdatum en is niet gekoppeld aan een minimale bestelwaarde. Niet inwisselbaar voor contant geld. Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk. - Indien je een bestelling annuleert of terugstuurt waarbij je een cadeaubon inwisselde, wordt het betaalde bedrag teruggestort of verrekend. De waarde van je code wordt weer als tegoed op je account bijgeschreven. - Het is helaas niet mogelijk je Zalando Code met terugwerkende kracht in te wisselen. Digitale codes kunnen kunnen niet geruild of uitgewisseld worden en kunnen niet worden geblokkeerd. - Deze code kan alleen ingewisseld worden op www.zalando.nl en geldt niet voor Zalando Lounge. - Bij vragen of problemen helpt de Zalando klantenservice graag verder. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden ga je naar www.zalando.nl/algemene-voorwaarden.
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top