Glazen graveren

Tonen als Foto-tabel Lijst

Glazen graveren

16Producten in Glazen graveren

per pagina
 1. Theeglas graveren
  Theeglas met naam graveren
  Vanaf 10,95
 2. Waterglas deluxe graveren
  Waterglas deluxe met naam graveren
  Vanaf 12,95
 3. Waterglas graveren
  Waterglas met naam graveren
  Vanaf 11,95
 4. Longdrinkglas met naam
  Longdrinkglas met naam graveren
  Vanaf 11,95
 5. Bierglas met naam graveren
  Bierglas met naam graveren
  Vanaf 12,95
 6. Whiskey glas met naam
  Whiskey glas met naam
  Vanaf 12,95
 7. Witte wijnglazen met naam graveren
  Witte wijnglazen met naam graveren
  Vanaf 12,95
 8. Rode wijnglazen met naam graveren
  Rode wijnglazen met naam graveren
  Vanaf 12,95
 9. Shotglas graveren
  Shotglas met naam graveren
  Vanaf 9,95
 10. Champagneglas graveren
  Champagneglas met naam graveren
  Vanaf 12,95
 11. Vaderdag bierglas graveren
  Vaderdag bierglas met naam graveren
  Vanaf 12,95
 12. Cognac glazen graveren
  Cognac glazen met naam graveren
  Vanaf 14,95
 13. Karaf graveren
  Karaf met kurk graveren
  25,95
 14. Bierpul
  Gepersonaliseerde bierpul
  Vanaf 13,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Glazen graveren

16Producten in Glazen graveren

per pagina

Glas graveren en cadeau doen

Wil je iemand die iets te vieren heeft een passend cadeau geven? En weet je bijvoorbeeld dat hij of zij graag een drankje drinkt? Dan zijn onze gegraveerde glazen misschien wel een goed idee om aan deze persoon als cadeau te geven. Of iemand nu van bier, wijn of whisky houdt: je kunt bij Primera allerlei soorten glazen laten graveren met een naam, tekst, datum of logo. Doe dus snel bij Primera cadeau-inspiratie op en maak je keuze uit ons assortiment met glazen. Om gegraveerde glazen bij ons te bestellen, kies je eerst het type glas. Zo kun je bij ons wijnglazen, bierglazen, longdrinkglazen en shotglaasjes laten graveren. En ook als het gaat om drankjes waar geen alcohol in zit, heb je bij ons keuze genoeg. Wat te denken van een karaf of water- en theeglazen? Als je eenmaal je keuze gemaakt hebt, kun je op de productpagina het betreffende glas graveren. Kies voor iemands naam, een speciale datum of gewoon een korte boodschap die passend voor de gelegenheid is. Jij bent de ontwerper, dus jij bepaalt.

Hoe werkt glazen bedrukken bij Primera?

Wil je weten hoe je glazen kunt laten graveren bij Primera? In de eerste plaats kies je een glas uit in ons assortiment. Vervolgens geef je in de Primera-bewerker op de productpagina aan wat er precies op het glas moet komen te staan. Hierbij kun je gebruikmaken van standaard teksten en versieringen, zodat je glas een nog mooiere uitstraling krijgt. Hartjes, letters, bloemen, ringen, versiersels: het is allemaal beschikbaar voor je om toe te voegen.

Glazen graveren voor een speciaal moment

Wil je ook precies weten wat er bij Primera allemaal mogelijk is op het gebied van glazen graveren? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment zodat je voor elk speciaal moment een geschikte keuze kunt maken. Misschien wil je voor een bruiloft wel glazen laten graveren met daarop de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum. Of staat er een bedrijfsuitje gepland en wil je voor alle medewerkers een eigen glas laten maken? Ook dat is mogelijk bij Primera. Heb je een wat beperkter budget? Je kunt al onze glazen makkelijk filteren op basis van de prijs. Zo zie je alleen maar glazen in beeld die passen binnen jouw budget. 

Gegraveerde glazen laten bezorgen

Laat ook jouw gegraveerde glazen bezorgen bij iemand die iets te vieren heeft. Verdiep je in de mogelijkheden die Primera te bieden heeft en kies het perfecte geschenk uit voor iemand die je in het zonnetje wilt zetten. Kijk maar eens hoe makkelijk het is om iets te vinden bij Primera en het vervolgens online te bestellen. En door de glazen te personaliseren met een naam of tekst maak je het cadeau extra speciaal. Vergeet alleen niet om een afwijkend afleveradres op te geven bij het plaatsen van je bestelling. Op die manier wordt het cadeau direct naar de jarige thuis verstuurd. 

Bierglas graveren

Is er een man in je leven jarig die erg van bier houdt? Of zoek je juist voor een vrouw die regelmatig een lekker pilsje drinkt een geschikt cadeau? Laat dan bij Primera een bierglas graveren speciaal voor deze gelegenheid. Met de online bewerker van Primera voeg je zijn of haar naam of iets anders aan het glas toe, zodat het een heel speciaal glas voor de ontvanger wordt. En wil je het helemaal compleet maken? We hebben ook bierpakketten voor je beschikbaar waar ook een glas bij zit dat je kunt laten graveren. Kan er ook meteen een lekker glaasje gedronken worden.

Wijnglas graveren

Het is niet altijd even makkelijk om een leuk cadeau voor een vriend, vriendin, collega of familielid te vinden. Maar als je weet dat de persoon in kwestie van wijn houdt, heb je bij Primera direct wel heel veel om uit te kiezen. Naast wijnpakketten en flessen wijn, zijn we ook zeer gespecialiseerd in wijnglazen graveren. Dat is perfect om te geven aan iemand die regelmatig wil genieten van een goed glas wijn. Nu kan deze persoon altijd uit zijn of haar eigen wijnglas met naam drinken. Of zet een grappige boodschap op de wijnglazen zoals ‘Please refill’ of ‘Afblijven, is van mij!’. 

Back to top