Primera App tijdelijk niet beschikbaar

De oude versie van de Primera App geeft foutmeldingen en werkt niet optimaal. In sommige gevallen wordt het downloaden van de app niet ondersteund. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een vernieuwde app. Deze zal naar verwachting beschikbaar komen in week 20. Excuses voor het ongemak.

Geniet van meer gemak met de app!

Jouw PrimeraPas

Dankzij de app raak jij nooit meer je PrimeraPas kwijt. Scan de digitale pas aan de kassa in één van onze winkels en je spaart meteen voor punten op je aankopen. Kijk in de Primera app ook gemakkelijk hoeveel punten je hebt gespaard of welke vouchers je kunt inzetten. 


Profiteer elke keer opnieuw

Met de app ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Bekijk tot wanneer acties of spaarversnellers lopen of bekijk onze nieuwste folder. Makkelijk hé? Meer informatie over onze PrimeraPas, waar je voor spaart en hoe het werkt? Klik dan hier

Dit gebeurt er met je oude spaarpunten en stempels

Een nieuw spaarprogramma kan best wat vragen oproepen. Daarom zetten we de belangrijkste punten op een rijtje. We vertellen je graag wat er gebeurt met je gespaarde punten en stempels. Maar ook hoe je kunt inloggen in de app. Zo kun je met plezier sparen! 

Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan op:

1. Behoud ik mijn verzamelde punten en stempels?

Ja, we nemen je punten gewoon mee naar het nieuwe programma. Je hoeft hier niets voor te doen en je kunt met dezelfde spaarpas blijven sparen. 

Je gespaarde stempels voor tijdschriften en puzzelboekjes worden omgezet naar 5 extra spaarpunten per stempel. Zo helpen we je meteen op weg naar je nieuwe spaardoel! 

Je gespaarde stempels voor een gratis wenskaart blijven wel geldig en zullen zichtbaar worden in de nieuwe app. 

2. Hoe log ik in met mijn bestaande account in de app?

Onze app is volledig vernieuwd. Registreer je dus altijd als je voor het eerst de app gebruikt. Óók als je de oude app al gebruikte.

Het is belangrijk dat je je registreert met hetzelfde e-mailadres als je oude account. Dan worden je spaarpunten overgezet op je nieuwe account. Het kan even duren voordat je oude spaarpunten zichtbaar zijn in je nieuwe account. 

3. Ik heb de app gedownload maar zie mijn punten en stempels niet?

Je punten en stempels voor wenskaarten worden alleen overgenomen als je nieuw ingevulde e-mailadres hetzelfde is als het e-mailadres gekoppeld aan je oude account. 

Gebruik je een ander e-mailadres? Dan ontvang je een nieuwe PrimeraPas en start je opnieuw met sparen. 

Je nieuwe pas toch koppelen aan je oude pas met ander e-mailadres? Dat kan! Vul via onderstaande knop het formulier in en wij zorgen er binnen 5 werkdagen voor dat ze alsnog worden samengevoegd. Je kunt dan gewoon al starten met sparen met je nieuwe PrimeraPas. 

4. Ik heb een voucher uit het oude programma, is deze nog geldig?

Ja, deze is nog geldig, maar niet meer zichtbaar in de Primera app. Laat je spaarpas scannen aan de kassa en je kunt je voucher direct gebruiken. Nieuw gespaarde vouchers zullen wel altijd zichtbaar blijven. 

5. Moet ik een nieuwe spaarpas aanvragen?

Nee, dat hoeft niet. Je spaart gewoon verder met je oude pas. Alleen voor de app moet je je opnieuw registreren. 

De Primera app

Met de Primera app heb je altijd je spaarpas bij de hand, heb je inzicht in je spaarsaldo en kun je jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Heb je al een spaarpas? Koppel dan eenvoudig en digitaal je spaarpas aan de Primera app! Heb je nog geen spaarpas? Maak dan een account aan in de Primera app en ontvang gratis een digitale spaarpas. Let op, je primera.nl account kan je niet gebruiken om in te loggen in de app. 

 

Download de app

Zo heb je altijd je spaarpas bij de hand. 

Je profiel 

Beheer eenvoudig je gegevens.

Je favoriete winkel

Vind de Primera winkel bij jou in de buurt.

Je puntensaldo en stempels

Bekijk hoeveel je tot nu toe al hebt gespaard.

 

Saldochecker 

Controleer altijd en overal het saldo van je cadeaukaarten. 

Persoonlijke aanbiedingen

Profiteer van voordeelbonnen, speciaal voor jou.

Altijd iets extra's 

Blijf altijd op de hoogte van alle acties en aanbiedingen.

Back to top