Cartridges & inktpatronen kopen? Even naar Primera

Inktpatronen & cartridges kopen?

Wil je gaan printen, is de inkt op! Met de inktpatronen en cartridges van Primera kun je gelukkig weer snel aan de slag. In ons assortiment vind je originele cartridges van HP, Canon en Epson.

Originele cartridges
Koop je een nieuwe printer, dan zitten daar originele cartridges in (ook wel ‘inktpatronen’). Deze originele cartridges of inktpatronen zijn geproduceerd door dezelfde fabrikant als die van je printer. Met een origineel product weet je zeker dat de cartridge goed in je printer past en ben je verzekerd van een hoge printkwaliteit, met scherpe lijnen en heldere kleuren. Hoewel het regelmatig voorkomt dat er slechts één kleur leeg is, raden we je aan direct een cartridge multipack te kopen. Deze grootverpakkingen bevatten zowel zwarte als gekleurde inktpatronen, zodat je een poosje vooruit kunt en nooit zonder inkt zit. Bovendien ben je met multipack vaak veel voordeliger uit!

Originele HP cartridges
Met originele HP inkt weet je zeker dat je kleurvaste foto’s en documenten print. Daarnaast zijn de meeste originele HP inktcartridges zeer duurzaam, omdat ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Plastic flessen, bijvoorbeeld. Dat is goed printen met een goed gevoel!

Originele Epson cartridges
Epson werkt het beste met Epson, meent deze printerfabrikant. Volgens Epson is printen namelijk een samenwerking tussen je printer en de inktcartridge. Of je nu cursusmateriaal voor school of studie afdrukt of foto’s van je gezin wil printen – met originele Epson cartridges weet je zeker dat je hoogwaardige afdrukken maakt.

Originele Canon cartridges
Met originele Canon-inkt krijg je gegarandeerd het beste resultaat op papier! De originele Canon cartridges zorgen voor hoogwaardige prints zonder lijnen of strepen, zijn 100% betrouwbaar en gaan lang mee. Je maakt er gemiddeld zelfs 35% meer afdrukken mee dan met imitatiecartridges.

Bij Primera vind je een uitgebreid assortiment van originele cartridges en inktpatronen. Kijk in de winkelzoeker naar het plaatje ‘Inkt’ om te zien welke Primera winkels inktcartridges verkopen, of gebruik het filter ‘cartridges’. Heeft de Primerawinkel bij jou in de buurt de inktcartridge die jij nodig hebt net niet op voorraad? Dan bestellen we ‘m graag voor je! Vraag bij de kassa naar de bestelmogelijkheden.

Voordelen van Primera huismerk cartridges

Hoewel originele cartridges gegarandeerd voor een mooi resultaat zorgen, zijn ze erg duur in aanschaf. Ben je op zoek naar goedkopere inktpatronen? Dan zijn Primera cartridges een uitstekend alternatief! De cartridges van ons huismerk bevatten vaak net zoveel inkt, maar dan voor een voordelige prijs. In veel Primerawinkels vind je de hardlopers voor bekende merken van HP en Canon, zoals de HP 364XL en de Canon CLI-521-serie. 

Gratis printerpapier t.w.v. € 5,29

Heb je een Primera spaarpas? Dan ontvang je bij aankoop van € 24,99 aan HP, Canon of Epson inktcartridges altijd een gratis pak Primera printerpapier! Geldig van 1 januari 2019 t/m 31 december 2021. Nog geen spaarpas? Vraag deze gratis aan in de winkel.

Back to top