Hoe kan ik mijn Primera Keuze cadeaukaart inwisselen?

De Primera Keuze Cadeaukaart is online en in onze winkels inwisselbaar voor meer dan 100 cadeaukaarten uit ons assortiment, waaronder HEMA, Bol.com, Wehkamp, MediaMarkt, de Bijenkorf, ICI Paris XL en meer.


Saldo van je kaart inwisselen?

Met de Primera Keuze Code zit je altijd goed!  De ontvanger kan zelf een keuze maken uit meer dan 100 cadeaukaarten uit het assortiment van Primera zoals Media Markt, HEMA, De Bijenkorf, ICI Paris XL, Diner Cadeau, Intratuin, Zalando, Rituals en vele anderen....

Wil je het saldo controleren van een andere cadeaukaart dan de Primera Keuze Cadeaukaart? Dat kan hier.  Toch op zoek naar het te besteden bedrag van je Primera Keuze Cadeaukaart

 

 

Saldo van je kaart controleren?

Hoeveel saldo staat er op mijn Primera Keuze Cadeaukaart? Als je ooit een cadeaukaart hebt gebruikt, dan komt deze vraag je ongetwijfeld bekend voor. Soms staat de waarde van een cadeaukaart er helemaal niet op. En als je de kaart een keertje hebt gebruikt, maar nog niet alles hebt uitgegeven, is het ook handig als je je saldo kunt checken om erachter te komen hoeveel er nog is overgebleven. 

Wist je dat? je kunt het tegoed op je Primera Keuze Cadeaukaart ook in delen besteden. 
We verrekenen het beschikbare tegoed automatisch. Net niet genoeg over? Dan kun je eventueel bijbetalen

Direct inwisselen of controleren van je saldo

De Primera Keuze Cadeaukaart die zowel per e-mail als per post verstuurd kan worden, bevat een code die je dient te gebruiken bij het bestelproces voor het inwisselen van je cadeaukaart. De Primera Keuze Cadeaukaart is alleen inwisselbaar bij Primera, op Primera.nl en in onze winkels.  

Vul hiernaast het cadeaukaartnummer en de pincode in om je saldo van de Primera Keuze Cadeaukaart te controlen of om je cadeaukaart in te wisselen.

Meer weten? Lees dan verder. 

Saldo controleren of inwisselen

Saldo Checker

Op de achterkant van je Primera Keuze Cadeaukaart staat een barcode met het cadeaukaartnummer. Vul die hieronder samen met de 6-cijferige pincode in. De pincode vind je onder de kraslaag naast het cadeaukaartnummer.Inwisselen op Primera.nl

Voor het inwisselen van je Primera Keuze Cadeaukaart heb je een cadeaukaartnummer en pincode nodig. Het kaartnummer vind je op de achterkant van je Keuze Cadeaukaart. Onder de kraslaag, naast het cadeaukaartnummer, vind je de pincode. Heb je een digitale Primera Keuze Cadeaukaart gekregen? Dan vind je het kaartnummer en de pincode in je e-mail.

  1. Vul het cadeaukaartnummer en de pincode op deze pagina onder het kopje 'Direct inwisselen of controleren van je saldo'.
  2. Je ziet nu het beschikbare tegoed op je Primera Keuze Cadeaukaart. Kies de cadeaukaart van je favoriete winkel en het gewenste bedrag.
  3. Na het invullen van je gegevens, kom je uit bij het betalen van je bestelling. Kies voor 'Betalen via de Primera (Keuze) Cadeaukaart', vul nogmaals je cadeaukaartnummer en pincode in.  Het bedrag wordt verrekend. 

Je ontvangt de door jou gekozen cadeaukaart(en) direct (digtiaal per e-mail) of de volgende werkdag (per post).

Inwisselen in één van onze winkels

Liever in een van onze Primera winkels je Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen? Geen probleem. Met meer dan 500 winkels is er altijd een Primera bij jouw in de buurt. Zoek hier naar de dichtstbijzijnde Primera en wissel je kaart in aan de hand van onderstaande stappen.

  1. Neem je Primera Keuze Cadeaukaart mee naar de winkel
  2. Kies een cadeaukaart uit ons assortiment 
  3. Overhandig de Primera Keuze Cadeaukaart bij het afrekenen aan de medewerker samen met de gekozen cadeaukaart

Tip: je kunt de Primera Keuze Cadeaukaart in delen besteden, Je hoeft het bedrag dus niet in één keer op te maken.

Het in delen besteden van je Keuze Cadeaukaart is in onze winkels mogelijk maar ook op primera.nl.

Meer weten over de Primera Keuze Cadeaukaart?

Bekijk de pagina 'Alles over de Primera Keuze Cadeaukaart' of de meestgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Mail naar info@primera.nl of bel ons op 085 - 48 66 236.


Meestgestelde vragen

Waar controleer ik het saldo van mijn Primera Keuze Cadeaukaart?
Waar vind ik de pincode van mijn Primera Keuze Cadeaukaart?
Ik heb een Primera Keuze Cadeaukaart ontvangen. Waar kan ik deze inwisselen?
Kan ik rechtstreeks bij de webwinkel (bijvoorbeeld Bol.com) betalen met mijn Primera Keuze Cadeaukaart?
Kan ik met de Primera Keuze Cadeaukaart online bestellen?
Kan ik mijn Primera Keuze Cadeaukaart ook in de winkel gebruiken?
Mijn online betaling met de Primera Keuze Cadeaukaart is mislukt, en nu is mijn saldo weg. Wat nu?
Waarom moet ik bij het inwisselen van mijn Primera Keuze Cadeaukaart verzendkosten betalen?
Ik heb in het winkelmandje onder ‘kortingscode’ het cadeaukaartnummer van mijn Primera Keuze Cadeaukaart ingevuld, maar nu krijg ik een foutmelding. Wat gaat er mis?
Hoe kan ik het saldo van mijn cadeaukaart controleren?
Wat is een Primera Keuze Cadeaukaart?
Ik heb een Primera Keuze Cadeaukaart ontvangen, hoe kan ik deze gebruiken?
Hoe lang is mijn cadeaukaart geldig?
Ik heb mijn cadeaukaartbestelling ontvangen, maar de cadeaukaart werkt niet?
Back to top