Apple Gift Card

Tonen als Foto-tabel Lijst

Apple Gift Card

3Producten in Apple Gift Card

per pagina
 1. Apple Giftcard
  Apple Gift Card
  van 10,- tot 150,-
  Per mail verzonden
 2. Apple Gift Card 15,-
  Apple Gift Card 15,-
  15,-
  Per mail verzonden
 3. Apple Gift Card 25,-
  Apple Gift Card 25,-
  25,-
  Per mail verzonden
Tonen als Foto-tabel Lijst

Apple Gift Card

3Producten in Apple Gift Card

per pagina

App Store iTunes Code

Met een iTunes kaart krijg je direct en zonder creditcard toegang tot duizenden apps, games, series, films en (audio)boeken in de App Store van Apple. Na aankoop van het door jou gekozen iTunes tegoed ontvang je binnen een paar minuten per e-mail een unieke iTunes Code, die je online inwisselt voor App Store tegoed. Ligt je verlanglijst al klaar?

iTunes tegoed gebruiken

Zorg dat je op je iPad, iPhone of MacBook met je Apple ID bent ingelogd. Vul dan, onder de knop ‘Wissel in’, de 16-cijferige code van jouw iTunes kaart in. Je iTunes tegoed is nu opgewaardeerd! Gebruik je Apple tegoed om de nieuwste apps, games en films te downloaden, muziek te kopen met Apple Music of in-game aankopen te doen – op elke Apple device die je wil.

iTunes kaart kopen

iTunes tegoed koop je voor 15, 25, 50 of 100 euro. Nadat je de iTunes kaart online bij Primera hebt gekocht, ontvang je binnen een paar minuten een e-mail met een unieke, 16-cijferige iTunes Code. Deze iTunes Code is onbeperkt geldig, dus wacht gerust tot jouw favoriete game of film in de App Store verschijnt. Staat je favoriet er al wel tussen? Omdat je de iTunes Code digitaal ontvangt en niet hoeft te wachten tot er een fysieke iTunes kaart in de brievenbus ligt, kun je meteen van start! Je hebt dus geen creditcard nodig en omdat je jouw App Store tegoed met een vast bedrag opwaardeert, geef je nooit meer uit dan je eigenlijk voor ogen had. Je hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte rekeningen aan het einde van de maand.

Geef een online iTunes kaart cadeau

Ken je een jarige muziekliefhebber, maar ben je de titel van zijn of haar nieuwe favoriete album vergeten? En wat was de favoriete app van je vader ook alweer? Met iTunes tegoed geef je hen toegang tot een van de grootste online muziekbibliotheken en app catalogi ter wereld! Vul op de productpagina van de iTunes kaart de naam en het e-mailadres van de ontvanger in, laat een persoonlijke noot achter en wij zorgen ervoor dat de online iTunes Code binnen een paar minuten wordt verstuurd.

Back to top