Mok bedrukken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Mok bedrukken

15Producten in Mok bedrukken

per pagina
 1. Magische mok met foto en text bedrukken
  Magische mok met foto
  12,95
 2. Mega mok bedrukken
  XXL mok met foto en tekst
  14,95
 3. Mok met foto bedrukken - Hart
  Mok met foto - Hart
  13,95
 4. Emaille mok
  Emaille mok
  12,95
 5. Mok met foto
  Mok met foto
  Vanaf 12,95
 6. Moederdag mok met foto
  Moederdag mok met foto
  11,95
 7. Smalle mok bedrukken
  Smalle mok
  11,95
 8. Mok met foto en tekst
  Mok met foto en tekst
  11,95
 9. Juf / Meester theeglazen graveren
  Juf / Meester theeglazen graveren
  Vanaf 12,95
 10. Sinterklaas mok bedrukken
  Sinterklaas mok met foto
  11,95
 11. Magische mok harthandvat met foto bedrukken
  Magische mok met foto - hart
  14,95
 12. Vaderdag mok met foto bedrukken
  Vaderdag mok met foto
  11,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Mok bedrukken

15Producten in Mok bedrukken

per pagina

Mok bedrukken

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je iemand in je omgeving een cadeau wilt geven. Een verjaardag, een bruiloft, een housewarming of het afscheid van een collega: het zijn zo maar wat voorbeelden waarbij je graag op een feest verschijnt met een passend cadeau. Primera heeft allerlei leuke cadeaus die je aan mensen die iets te vieren hebben kunt geven. Je bestelt ze gemakkelijk online en kunt ze ook nog eens personaliseren. Zoals bijvoorbeeld ons assortiment mokken. Daarop kun je van alles laten drukken. Wat te denken van iemands naam, een leuke foto of een originele tekst? Maak gebruik van de Primera-bewerker en voeg datgene wat je wilt aan de mok toe. Zonder dat je kennis hoeft te hebben van ingewikkelde fotobewerkingsprogramma’s. Als je een mok laat bedrukken gaat degene die iets te vieren heeft zeer zeker verrast zijn.

Redenen om een mok te bedrukken

Er zijn diverse momenten in het leven waarbij een mok bedrukken een goede oplossing kan zijn als je op zoek bent naar een geschikt cadeau. In de eerste plaats is het handig als je weet dat de persoon voor wie de mok is ook graag koffie drinkt. Anders wordt je cadeau waarschijnlijk niet vaak gebruikt. Daarnaast moet je ook een reden hebben om zo’n cadeau aan iemand te geven. Misschien staat kerst weer voor de deur of zoek je juist naar een geschikt sinterklaascadeau. Ook als iemand jarig is, kan een bedrukte mok een prima cadeaukeuze zijn. 

Mok laten bedrukken

Laat bij ons een mok bedrukken en bekijk daarvoor allereerst ons assortiment. Denk van tevoren goed na voor welke gelegenheid je de mok wilt geven en waar de ontvanger zoal van houdt. Pas vervolgens daar de opdruk voor je mok op aan. Misschien wil je wel voor je opa die dag in dag uit koffie drinkt een leuke mok bedrukken? Of die collega die een andere baan heeft gevonden voor altijd aan jullie laten blijven denken door een mok met een foto van het huidige team aan hem te geven? Eens kijken hoe lang die mok dan gaat stand houden bij zijn nieuwe werkgever. 

Mok personaliseren met tekst en foto

Je maakt elke mok uit onze webshop extra origineel door er een speciale boodschap aan toe te voegen. Maar hoe werkt dat dan? De Primera-bewerker stelt je in staat om online een ontwerp te maken met foto’s en teksten om aan de mok toe te voegen. In de basis zitten er al veel voorbeelden voor je in om uit te kiezen. Maar als je zelf ook creatief bent, kun je het design naar hartenlust aanpassen of zelfs helemaal vanaf nul opbouwen. In dat laatste geval weet je zeker dat je iets geeft dat niemand anders heeft.

Mok met foto bedrukken

We gaven er net al een voorbeeld van: bij Primera kun je op een mok een foto laten drukken. We hebben standaard al verschillende mokken voor je beschikbaar die je zelf naar eigen wens en smaak kunt aanpassen. Ook hebben we magische mokken waarbij de afbeelding pas verschijnt op het moment dat er warme drank in de mok zit. Dat kan hilarisch worden als je dat niet vertelt tegen de ontvanger van de mok en hij of zij op een later tijdstip uit de mok koffie gaat drinken. Met de keuze voor de juiste foto bezorg je hem of haar dan een lach- of juist schrikmoment.

Je snapt nu vast wel dat als je een gepersonaliseerd cadeautje zoekt, je helemaal goed zit bij Primera. Zeker als het om een cadeau gaat waarbij je een mok gaat bedrukken. Je hebt bij ons een ruime keuze. Bekijk nog eens goed wat er op het gebied van koffiemokken bij Primera mogelijk is en kies (en maak) het perfecte geschenk voor de persoon die iets te vieren heeft. Je bestelt je cadeau vervolgens direct via onze website. Wil je toch liever naar een fysieke winkel van Primera gaan? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. In heel Nederland vind je er ruim 530. Om te zien of er ook een bij jou in de buurt zit, maak je handig gebruik van onze winkelzoeker.

Mok bedrukken met tekst

Behalve een foto kan je ook tekst toevoegen aan onze mokken. Sterker nog, een foto is lang niet altijd nodig om een mok op te laten vallen. Ook daarvan vind je in onze bewerker al vele voorbeelden waaruit je kunt kiezen. Speciale lettertypes en versieringen maken van je bedrukte mok echt een waar plaatje. Wat voor speciale boodschap ga jij op de mok voor een jarige laten zetten? Of houd je het simpel en eenvoudig met alleen maar iemands naam of een speciale datum?

Back to top