Afbeelding vergroten
11,95
Op voorraad
SKU
YS_539005

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Dat kan in de betaalstap.

100% tevredenheidsgarantie
Volledig naar wens gepersonaliseerd

Omschrijving
Laat een unieke Sint mok bedrukken met foto en tekst. Een echt origineel schoencadeau of voor pakjesavond. Vaatwasserbestendig.

Meer informatie over de bedrukte Sinterklaas mok:Materiaal: hoogwaardig glanzend keramiekHoogte: 9,5 cm Diameter: 7,5 cm Inhoud: 325 ml Personalisatie: met foto of collage Bedrukking: haarscherp en full colour Extra: de mok is geschikt voor de vaatwasser en magnetron 

Het wordt een heerlijke pakjesavond met jouw eigen bedrukte fotomok

Daar wordt aan de deur geklopt! Is het nu al Sinterklaas? Verras jong en oud dit jaar met een vrolijke Sinterklaas mok. Jij ontwerpt hem helemaal zelf met een foto of naam, echt uniek dus. Superleuk als verrassing op pakjesavond of als persoonlijk schoencadeau. Maar ook heel gezellig om een warme choco uit te drinken na de intocht van Sinterklaas. Want brrr, het is me toch een potje koud buiten. Verras jouw favoriete hulppiet of bestel een persoonlijke Sinterklaas mok voor jezelf.

De bedrukte Sint mok is gemaakt van de allerbeste kwaliteit glanzend keramiek en is vaatwasserbestendig. Jij hoeft alleen een foto toe te voegen aan een van de speciale sinterklaasdesigns. Of laat je creativiteit de vrije loop en upload jouw eigen ontwerp in de editor. Wij drukken jouw creatie vervolgens haarscherp en in de mooiste kleuren op de mok. Van rand tot rand en volledig rondom, echt een plaatje. Begin met personaliseren, want zie ginds komt de stoomboot!

Meer informatie over de bedrukte Sinterklaas mok:

  • Materiaal: hoogwaardig glanzend keramiek
  • Hoogte: 9,5 cm 
  • Diameter: 7,5 cm 
  • Inhoud: 325 ml 
  • Personalisatie: met foto of collage 
  • Bedrukking: haarscherp en full colour 
  • Extra: de mok is geschikt voor de vaatwasser en magnetron

 

Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentCadeaus met naam
Voor wie is het?Man, Vrouw, Jongen, Meisje
GeefmomentSinterklaas
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top