Nintendo

Tonen als Foto-tabel Lijst

Nintendo

4Producten in Nintendo

per pagina
 1. Nintendo code 75 euro
  €75,- Nintendo Code
  75,-
  Per mail verzonden
 2. Nintendo code 100 euro
  €100,- Nintendo Code
  100,-
  Per mail verzonden
 3. Bol.com cadeaukaart
  Bol cadeaukaart
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 4. Media Markt Cadeaukaart
  Media Markt Cadeaukaart
  van 10,- tot 150,-
  Per post verzonden
Tonen als Foto-tabel Lijst

Nintendo

4Producten in Nintendo

per pagina

Nintendo

Op deze pagina vind je alle Nintendo gift cards. Je gebruikt het Nintendo tegoed voor het kopen van games voor al jouw favoriete consoles: de Nintendo Switch, DSi (XL), 2DS, 3DS en de Wii U.

Nintendo kaart gebruiken

Het Nintendo tegoed gebruik je op al jouw favoriete consoles. Gebruik de gift card als Nintendo Switch tegoed of download nieuwe games voor je Wii. Voor het aanvullen van je Nintendo tegoed log je in met het Europese Nintendo Network ID account dat je ook op jouw Switch, DSi, DS of Wii U gebruikt. In de eShop catalogus van Nintendo vind je honderden spellen: van echte klassiekers als Tetris tot de allernieuwste chapters van Fortnite.
Veel speelplezier!

Nintendo tegoed kopen

Een Nintendo kaart is eigenlijk een Nintendo prepaid card: je kunt alleen het bedrag uitgeven waarvoor je de Nintendo gift card hebt gekocht, dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten aan het einde van de maand. Je hebt ook geen creditcard nodig. Nadat je de Nintendo kaart online bij Primera hebt gekocht, ontvang je een e-mail met een digitale code. Met deze code kun je jouw Nintendo tegoed aanvullen. Het tegoed is onbeperkt geldig. Bestel je liever een fysieke cadeaukaart? Dat kan natuurlijk ook. Als je ‘m voor 16.00 uur bestelt, bezorgen we je Nintendo gift card de volgende dag bij de ontvanger in de brievenbus.

Back to top