We zijn altijd te bereiken

Heb je een vraag? We zijn te bereiken via telefoon, mail of Facebook.

Neem gerust contact op

We maken graag een moment vrij voor jou! Heb je een vraag? Misschien staat jouw antwoord al wel bij de meestgestelde vragen. Als je vraag hier niet bij staat, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via het contactformulier of doordeweeks tussen 09:00 en 20:00 op telefoonnummer 085 - 48 66 236. We staan voor je klaar.

Tijdens nationale feestdagen zijn wij niet bereikbaar. Het kan dus zijn dat je iets langer op je antwoord moet wachten dan dat je van ons gewend bent.

Heb je een vraag met betrekking tot PostNL?

We hebben geen inzicht in de gegevens van PostNL. Bij vragen over PostNL verwijzen we je daarom naar de klantenservice van PostNL via www.postnl.nl/klantenservice. Via deze weg kom je in contact met Daan, de robotchat van PostNL. Daan laat je zien welke contactopties er zijn en geeft een antwoord op jouw vraag of verbindt je graag door. Heb je een klacht, dan kun je deze ook melden via de website van PostNL.

Retourneren

Ben je op zoek naar het adres waar je jouw artikel naar kunt retourneren? Lees meer over retourneren.

Bedrijfsgegevens

Coöperatie Primera b.a.
Koeweistraat 14
4181 CD WAARDENBURG
KvK-nummer: 11028801
Btw-identificatienummer: NL009411434B01

Heb je een vraag? Kijk dan eerst of deze vraag bij de meestgestelde vragen staat. Staat je vraag hier niet bij, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@primera.nl of tijdens kantooruren op telefoonnummer 085 - 48 66 236.

Back to top