De beste boeken vind je bij… Primera!

Hou je ook zoveel van lezen?

Wat is er fijner dan even te ontspannen met een goed of spannend boek. Met een grote kop thee of koffie erbij neem je even een momentje voor jezelf.

De zevende zus bij Primera verkrijgbaar

Het zevende deel van De zeven zussen reeks is verkrijgbaar in onze winkels. In dit nieuwe boek van Lucinda Riley draait om de mysterieuze zevende zus, die tot nu toe altijd onvindbaar was. Bekijk snel dit spannende boek bij de winkel bij jou in de buurt.

Voor ieder wat wils bij Primera!  

Iedere Primera winkel heeft altijd een breed assortiment aan boeken met de meest actuele titels, maar ook kinderboeken en specials.

 1. Begin! 
  Het is net zo simpel als het klinkt. Waterkoker aan, een kop thee erbij,  telefoon weg (of zelfs uit) en er lekker voor gaan zitten.
 2. Geen moeten!
  Is het boek niet leuk of veel te moeilijk? Leg het boek dan lekker weg en ga op zoek naar een boek dat beter bij je past. Dit boek gaat niet je ‘leesplezier’ vergroten.
 3. Korte verhalen

  Vind je het lastig om je lang te concentreren op een verhaal? Begin dan met een boek waarin korte verhalen staan, zo kan je het goed opbouwen.

Bekijk het complete aanbod in een van onze winkels.

Primera winkels met Blz. boekenassortiment

Ben je een echte boekenwurm?

Een aantal Primera winkels heeft dankzij de samenwerking met Blz. Een specialistisch assortiment aan boeken. Daar slaag je als boekenliefhebber dus zeker! Of je nu gaat voor de nieuwste titels, of juist op zoek bent naar een heel uniek boek, je vindt het binnen het Blz. boekenassortiment bij Primera.  

Is het boek waar je naar op zoekt bent niet op voorraad? Deze kan direct worden voor je worden besteld in de winkel of via Blz.nl, zodat je binnen de kortste keren in jouw favoriete verhaal kunt duiken.  

Een boek is niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven, maar verras er ook eens een ander mee! Ideaal als verjaardagscadeau, want met de ruime keuze uit allerlei verschillende titels is er voor ieder wat wils. We pakken het boek gratis en feestelijk voor je in! 

Bekijk hieronder de Primera winkels met Blz. boekenassortiment of maak gebruik het Blz. filter in de winkelzoeker:

 

Winkels met Blz. boekenassortiment

Wissel nu ook je Boekenbon bij ons in!

Heb je de Nederlandse Boekenbon cadeau gekregen? Het is mogelijk om deze bij iedere Primera winkel in te wisselen voor een boek naar keuze, dus ook bij de winkel bij jou in de buurt.  

Natuurlijk kun je ook zelf iemand verrassen met de Nederlandse Boekenbon! Deze is verkrijgbaar in iedere Primera winkel, maar kun je ook online bestellen. Je kunt er dan voor kiezen deze per post óf direct per e-mail te laten versturen naar de ontvanger of jezelf.

Online assortiment

Er zijn maar weinig kindercadeaus die voor zoveel verwondering zorgen als een kinderboek met naam. Heb je binnenkort een kinderverjaardag op de planning staan? Maak dan een gepersonaliseerd boek voor de jarige. Bij Primera bestel je niet alleen een voorleesboek met naam; ook van alle favoriete stripfiguren of tekenfilmhelden maak je gemakkelijk en snel een gepersonaliseerd kinderboek. Van Nijntje tot Donald Duck en Frozen!

Wist je dat lezen…  

 • stress vermindert en het je bloeddruk verlaagt?
 • je concentratievermogen verbetert?
 • je geheugen traint?
 • je sociaal vaardiger maakt?

Ga snel naar de dichtstbijzijnde Primera om even een momentje voor jezelf te creëren!

Kijk snel voor de Primera winkel bij jou in de buurt.

Back to top