Afbeelding vergroten
20,95
Op voorraad
SKU
YS_38048

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Dat kan in de betaalstap.

100% tevredenheidsgarantie
Volledig naar wens gepersonaliseerd

Omschrijving
Speel zelf het hulpje van de kerstman in dit spannende kerstverhaal. Uniek kinderboek met eigennaam en/of foto. Origineel decembercadeau!

Meer informatie over het Kerstmanboek: Afmetingen: 21 x 21 cm Omslag: hardcover Aantal pagina’s: 32 Leeftijd: 3 tot 7 jaar Geslacht: voor jongens Personalisatie: met foto en naam Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken. Bekijk alle kerstcadeaus >

Jij bent de kleine helper van de Kerstman in dit prachtige boek met naam

Kijkt jouw (klein)zoon nu al uit naar Kerst? Of zijn je neefje, buurjongetje en beste vriendje dol op lezen? Dan is dit speciale kinderboek het allerleukste cadeau. De naam van de lezer komt namelijk terug in het verhaal en op de kaft. Zo is hij zelf het stralende middelpunt van dit knusse kerstverhaal, hoe leuk is dat? Een fantastische verrassing voor je eigen kleintje, maar misschien nog wel leuker om cadeau te doen tijdens de komende kerstdagen. Dat wordt het mooiste pakje onder de boom.

In dit persoonlijke kinderboek wil jij heel graag Kerstman worden. Daarom ga je hem eens een bezoekje brengen. De Kerstman is ontzettend blij met jou als visite, want hij kan wel wat hulp gebruiken. Help je mee? De naam van de lezer wordt op de kaft en in het verhaal verwerkt. En op het voorblad is ruimte voor een foto en een persoonlijke boodschap. Dankzij de luxe kaft en prachtige illustraties is dit boek een heus bewaarexemplaar. Maak nu jouw kerst-kinderboek met naam!

Meer informatie over het Kerstmanboek: 

  • Afmetingen: 21 x 21 cm 
  • Omslag: hardcover
  • Aantal pagina’s: 32 
  • Leeftijd: 3 tot 7 jaar 
  • Geslacht: voor jongens
  • Personalisatie: met foto en naam 
  • Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.
Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentCadeaus met naam
Voor wie is het?Jongen, Meisje
GeefmomentBack-to-School, Kerst, Sinterklaas, Suikerfeest
Soort boekHardcover
Back to top