Netflix

Tonen als Foto-tabel Lijst

Netflix

2Producten in Netflix

per pagina
 1. Netflix
  €25 Netflix cadeaukaart
  25,-
  Per post of mail verzonden
 2. Netflix
  €50 Netflix cadeaukaart
  50,-
  Per post of mail verzonden
Tonen als Foto-tabel Lijst

Netflix

2Producten in Netflix

per pagina

Een Netflix Cadeaubon bestel je op Primera.nl

De Netflix Cadeaubon is verkrijgbaar voor 25,- en 50,- en wordt per post verstuurd. Bestel je een Netflix cadeaukaart op een werkdag vóór 16.00 uur dan is deze de volgende dag thuis bezorgd. Met de unieke code die achterop de Netflix cadeaubon staat kan de ontvanger de cadeaubon erg eenvoudig verzilveren op de website van Netflix. Zo wordt het tegoed wat op je cadeaukaart staat toegevoegd aan je Netflix account en kan je dit vervolgens besteden aan één van de verschillende Netflix abonnementen.

Kies het juiste abonnement met je Netflix tegoed

Wanneer je jouw tegoed hebt ingewisseld, dan kan je een abonnement aanschaffen naar keuze. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een Basic abonnement (€ 7,99 per maand), Standaard abonnement (9,99 per maand) of een Premium abonnement (11,99 per maand). Alle abonnementen geven recht op één maand Netflix. Het verschil tussen de abonnementen zit in het aantal schermen dat je tegelijktijdig kunt gebruiken om Netflix te kijken en of dat er gekeken kan worden in HD of Ultra HD. Kies dus een abonnement dat bij je past!

Geef een Netflix Cadeaukaart cadeau

Een Netflix cadeaukaart is niet alleen leuk voor jezelf, maar is daarnaast ook erg leuk om cadeau te doen. Met een cadeaukaart van Netflix geef je de ontvanger de mogelijkheid om altijd en overal films en series te kijken. Met het aanbod van Netflix, wat bestaat uit duizenden films en tv-series, is deze cadeaukaart een échte Cadeautip! Verras de ontvanger dus bijvoorbeeld op zijn verjaardag of geef de kaart “zomaar” als bedankje. De Netflix cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in alle Primera winkels én online op Primera.nl.

Back to top