Verras met een kaartje!

Bij Primera kun je terecht voor het leukste assortiment wenskaarten. We hebben een uitgebreide collectie. Zo is er voor elk moment genoeg keuze. Op zoek naar een wenskaart om iemand te feliciteren met een verjaardag, geboorte, jubileum of huwelijk? Of iemand beterschap wensen? Bij Primera slaag je altijd! Of stuur een kaartje naar iemand om te laten weten dat je aan deze persoon denkt. Wie vindt het nu niet leuk om een kaartje te ontvangen? i

Er zijn leuke wenskaarten gericht op verschillende momenten, zoals: valentijn, moederdag en vaderdag. Naast deze kaarten vind je bij Primera ook uitgebreide seizoens-collecties zoals bijvoorbeeld kerstkaarten.

Kijk snel voor de Primera winkel bij jou in de buurt.

De Primera spaarpas

Primera We maken  het versturen van wenskaarten nu nog leuker! Met je Primera spaarpas spaar je nu ook automatisch voor gratis wenskaarten. Bij elke wenskaart die je koopt, ontvang je een wenskaart stempel. Dit geldt ook voor kerstkaarten. Hoe vaker je dus iemand verrast met een wenskaart, hoe meer stempels je spaart. Benieuwd naar je saldo? Controleer dan hier je wenskaart spaarsaldo.

Meer informatie over het spaarpasprogramma? Klik dan hier.

Wenskaarten online kopen

Wist je dat we ook online wenskaarten verkopen? Op primera.nl bestel je namelijk eenvoudig een zelfgemaakte kaart. Ontwerp je eigen kaart met een persoonlijke tekst en met de mooiste foto's. Je kunt wenskaarten direct versturen naar de ontvanger of bestel een setje en verstuur ze zelf. Hieronder hebben we de wenskaarten voor je op een rijtje gezet.

Back to top