Pasfotoservice

Voor de beste pasfoto's van de buurt

Heb je snel en eenvoudig een officiële pasfoto nodig voor je paspoort, rijbewijs of visum? Zoek niet verder! Primera, met meer dan 350 pasfotolocaties, is dé plek voor pasfoto’s van topkwaliteit in Nederland. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat jouw pasfoto voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen, en met onze 100% garantie loop je altijd tevreden de deur uit!


Hoe werkt het?

 • Kom langs

  Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen bij één van onze winkels met pasfotoservice.

 • Direct gemaakt & gedrukt

  Je pasfoto's worden direct door één van onze medewerkers gemaakt en afgedrukt.

 • Kwaliteitsgarantie

  Je pasfoto's worden gemaakt met kwaliteitsgarantie en tegen een gunstig tarief.

 • Spaar Primera punten

  Heb je een Primera spaarpas? Dan ontvang je uiteraard ook op jouw pasfoto's Primera punten.

Bekijk snel of je bij de winkel bij jou in de buurt ook pasfoto’s kunt laten maken!

Wil je weten wat een setje pasfoto's kost? Neem dan contact op met de winkel bij jou in de buurt. De prijzen kunnen per winkel verschillen.


Meestgestelde vragen 

 • Heb ik garantie op mijn pasfoto’s?
  Primera geeft een 100% garantie op pasfoto’s. Onze apparatuur controleert direct voor het printen of de foto aan de eisen voldoet. Hiermee voorkomen we in bijna alle gevallen dat een foto wordt afgekeurd. Mocht een pasfoto onverhoopt toch worden afgekeurd dan maken wij kosteloos een nieuwe pasfoto. 
 • Dient er een afspraak gemaakt te worden?
  Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen bij één van onze winkels met pasfoto’s. Je pasfoto’s worden dan direct door één van onze medewerkers gemaakt en afgedrukt
 • Wat is de gemiddelde wachttijd?
  De gemiddelde wachttijd bij Primera is 0 tot 5 minuten. 
 • Hoelang duurt het maken van een pasfoto?
  Het maken van een pasfoto bij Primera gaat super snel. Binnen enkele minuten maken wij een kwalitatieve foto welke direct wordt uitgeprint. 
 • Kunnen de pasfoto’s ook digitaal gedeeld worden?
  Wil jij jouw rijbewijs verlengen? Dan is het mogelijk om jouw pasfoto en handtekening digitaal te versturen naar het RDW. Kijk in de winkelzoeker of dit ook mogelijk is bij jou Primera. Het is momenteel nog niet mogelijk om een pasfoto digitaal te laten versturen voor het aanvragen van een paspoort en identiteitsbewijs.
 • Zijn er specifieke eisen voor pasfoto's?
  Voor het maken van pasfoto’s zijn specifieke eisen. De fotograaf in de Primera winkel zal instructies geven indien dat nodig is. We zorgen ervoor dat de pasfoto voldoet aan de eisen. Mocht je meer willen weten dan kun je kijken op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/paspoort-en-identiteitskaart/eisen-pasfoto-paspoort-id-kaart
 • Wat is het formaat van de pasfoto's die jullie maken?
  Bij Primera kun je pasfoto’s laten maken voor officiële documenten zoals paspoort, ID kaart, rijbewijs en visum. Primera heeft speciale software waarmee voor (bijna) alle buitenlandse documenten een pasfoto gemaakt kan worden. 
 • Hoe oud mag een pasfoto zijn?
  Als je een paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs aanvraagt dan mag jou foto maximaal 6 maanden oud zijn. 
 • Kan ik terecht voor pasfoto van baby’s en kinderen?
  Primera maakt pasfoto’s voor officiële documenten. Wij maken ook pasfoto’s van baby’s, peuters en kleuters. De richtlijnen voor kinderen jonger dan zes zijn soepeler.

Pasfoto laten maken?

Ben je op zoek naar een pasfoto met een hoogwaardige opname kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Zoek een winkel

Pasfotoservice
Pasfoto's van hoogwaardige kwaliteit

Pasfoto’s van hoogwaardige kwaliteit

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum? Ruim 300 Primera winkels zijn voorzien van een pasfotoservice. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al je officiële documenten. Dus ben je op zoek naar een pasfoto met een hoogwaardige opname kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hoe werkt het?

Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen bij één van onze winkels met pasfotoservice. Je pasfoto’s worden dan direct door één van onze medewerkers gemaakt en afgedrukt. Mét kwaliteitsgarantie en tegen een gunstig tarief. Heb je een Primera spaarpas? Dan ontvang je uiteraard ook op jouw pasfoto’s Primera punten.

Bekijk snel of je bij de winkel bij jou in de buurt ook pasfoto’s kunt laten maken!

Wil je weten wat een setje pasfoto's kost? Neem dan contact op met de winkel bij jou in de buurt. De prijzen kunnen per winkel verschillen.

Wil je een pasfoto laten maken? Er is altijd wel een winkel bij jou in de buurt met een pasfotoservice. Zoek hier of de winkel bij jou in de buurt ook pasfotoservice heeft.

Back to top