Op dit moment is er een langere levertijd bij PostNL. Onze excuses voor het ongemak.

Pasfotoservice
Pasfoto's van hoogwaardige kwaliteit

Pasfoto’s van hoogwaardige kwaliteit

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, rijbewijs of visum? Ruim 300 Primera winkels zijn voorzien van een pasfotoservice. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al je officiële documenten. Dus ben je op zoek naar een pasfoto met een hoogwaardige opname kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hoe werkt het?

Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen bij één van onze winkels met pasfotoservice. Je pasfoto’s worden dan direct door één van onze medewerkers gemaakt en afgedrukt. Mét kwaliteitsgarantie en tegen een gunstig tarief. Heb je een Primera spaarpas? Dan ontvang je uiteraard ook op jouw pasfoto’s Primera punten.

Bekijk snel of je bij de winkel bij jou in de buurt ook pasfoto’s kunt laten maken!

Wil je weten wat een setje pasfoto's kost? Neem dan contact op met de winkel bij jou in de buurt. De prijzen kunnen per winkel verschillen.

Wil je een pasfoto laten maken? Er is altijd wel een winkel bij jou in de buurt met een pasfotoservice. Zoek hier of de winkel bij jou in de buurt ook pasfotoservice heeft.

Back to top