Op dit moment is er een langere levertijd bij PostNL. Onze excuses voor het ongemak.

Goedkoop opruimen met de kantoorartikelen van Primera!

Primera kantoorartikelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit met een vriendelijke prijs. En twee keer per jaar, tijdens Handig in de Buurt, kun je met Primera kantoorartikelen extra goedkoop opruimen! In onze Handig in de Buurt folder staan veel aanbiedingen voor kantoorartikelen, onder andere voor papierwaren, bureau accessoires en schrijfwaren. Artikelen die ideaal zijn voor het opruimen, ordenen en opbergen van bijvoorbeeld je administratie.

Een brief of pakketje verzenden?

Wil je iets verzenden, maar heb je geen idee waar te beginnen? Ook hiervoor ben je bij Primera aan het juiste adres! Meer dan 450 Primera winkels beschikken over een pakketservice, dus er zit altijd wel een winkel bij jou in de buurt waar je jouw pakket kunt versturen. Daarnaast heeft Primera in het assortiment van kantoorartikelen een ruime keuze aan enveloppen en verzenddozen. Allemaal in diverse formaten en varianten, van A6 luchtkussen enveloppen en monsterzak enveloppen tot aan XXL verzenddozen met een formaat van 48,5 x 36 x 26 cm.

Een greep uit het assortiment

Het Primera huismerk assortiment bestaat naast enveloppen en verzenddozen verder onder andere uit: printerpapier, fotopapier, verpakkingstape, T-shirt transferpapier (om al jouw foto’s en teksten aan te brengen op katoen) en schrijf- en notitieblokken.

Even naar Primera

Kom voor het hele assortiment kantoorbenodigdheden naar de winkel bij jou in de buurt. Daar kun je ook terecht voor cadeaupapier, knutselartikelen, computerbenodigdheden en een educatief assortiment. Met ruim 500 winkels zit er altijd wel een Primera winkel bij jou in de buurt! Dus ook als je wilt opruimen, iets wilt verzenden, bureau accessoires nodig hebt of op zoek bent naar papierwaren dan ga je even naar Primera.

Back to top