Cadeau juf/meester

Tonen als Foto-tabel Lijst

Cadeau juf/meester

1-24van41producten in Cadeau juf/meester

Pagina
per pagina
 1. Juf / Meester notitieboekje bedrukken
  Juf / Meester notitieboekje bedrukken
  Vanaf 14,95
 2. Celebrations fles in giftbox
  Celebrations fles in giftbox
  19,95
 3. Wehkamp Cadeaukaart
  Wehkamp Cadeaukaart
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 4. Primera Keuze Cadeaukaart
  Primera Keuze Cadeaukaart
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 5. Rituals Giftcard
  Rituals Giftcard
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 6. Gift for you zondagsbrunch
  Gift ForYou Brunch
  27,90
  Per post verzonden
 7. GiftForYou Mini High Tea
  GiftForYou Mini High Tea
  27,90
  Per post verzonden
 8. My Jewellery Giftcard
  My Jewellery Giftcard
  van 10,- tot 150,-
  Per post verzonden
 9. Nationale bioscoopbon
  Nationale Bioscoopbon
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 10. Boekenbon
  Boekenbon
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 11. Mok met foto
  Mok met foto
  Vanaf 12,95
 12. Klus Cadeau
  Klus Cadeau
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 13. vtwonen cadeaukaart
  vtwonen cadeaukaart
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 14. Magische mok met foto en text bedrukken
  Magische mok met foto
  12,95
 15. Tegel bedrukken - Keramiek - 15 x 15 cm
  Tegel - Keramiek
  14,95
 16. Fonq Cadeaukaart
  Fonq giftcard
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 17. Nationale Kunst & cultuur cadeaukaart
  Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
  van 5,- tot 150,-
  Per post verzonden
Tonen als Foto-tabel Lijst

Cadeau juf/meester

1-24van41producten in Cadeau juf/meester

Pagina
per pagina

Cadeau voor juf of meester

Gaat de juf weg op school of gaat je kind over naar een andere klas? Om op een fijne manier afscheid van de juf te nemen, geef je haar graag een cadeautje of aandenken. Uiteraard geldt hetzelfde voor de meester van je kind. In onze webshop boordevol cadeaus vind je een ruim aanbod geschenken en bedankjes voor juffen en meesters. Wat te denken van onze gepersonaliseerde cadeaus? Die zijn voor elke juf of meester echt elk jaar weer een succes! Vind je het toch nog moeilijk om te kiezen? Maak het jezelf dan gemakkelijk door de zoekresultaten te filteren op basis van specifieke voorkeuren die je weet van de lerares of leraar. Zo kies je precies die cadeaus uit die uitermate geschikt zijn bij een afscheid van de juf of meester. 


Cadeau juf: einde schooljaar

Het is vaak dat aan het einde van het schooljaar mensen naarstig op zoek gaan naar een geschikt cadeau voor het afscheid van de juf. Je zoon of dochter heeft toch een heel jaar lang bij haar in de klas gezeten en je wilt haar graag laten weten hoe blij jullie met haar waren. Bij Primera heb je heel veel opties en mogelijkheden bij je zoektocht naar een geschikt cadeau voor juf. Bovendien kun je bij ons ook nog eens heel eenvoudig het gekozen cadeau personaliseren. Voeg bijvoorbeeld de naam van de juf aan het cadeau toe of laat een speciale tekst op een glas graveren. Het is allemaal mogelijk met de Primera-bewerker op de productpagina.


Juffencadeau bij afscheid

Het kan ook zijn dat de juf met pensioen gaat of vertrekt naar een andere school. Ook dan wil je graag origineel voor de dag komen met het perfecte juffencadeau. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden op onze website en kies een geschenk waar de juf helemaal blij van wordt. Of dat nu heerlijke chocolade is met haar naam erop of een superleuk boek: jij bepaalt wat je aan de afscheid nemende juf voor cadeau geeft.


Wat geef jij juf cadeau?

Vind je chocolade of een kaartje toch net iets te afgezaagd voor de juf in kwestie? Kijk dan eens wat je allemaal nog meer voor opties hebt in onze webshop. En kom je er dan nog steeds niet uit? Dan kan je ook gewoon voor een digitale cadeaukaart kiezen. Dat vindt de juf vast ook hartstikke leuk om cadeau te krijgen. En ook binnen het assortiment cadeaukaarten kun je nog heel origineel voor de dag komen. Je kiest dan bijvoorbeeld een cadeaukaart binnen een specifieke categorie uit. Wat te denken van cadeaukaarten op het gebied van Beauty & Wellness, Eten & Drinken, Winkelen & Mode en Overnachtingen? 


Afscheid meester: cadeau vinden

Natuurlijk zijn het niet alleen juffen die een mooi afscheidscadeau verdienen. Ook voor het afscheid van een meester is een cadeau bij ons snel gevonden. Zij hebben vaak toch ook net een andere voorkeur als het aankomt op cadeaus. Wat te denken van een compleet bierpakket of een luxe whiskyglas met zijn naam erop? Of zie je hem toch sneller genieten van een heerlijk etentje en wil je een digitale cadeaukaart voor hem aanschaffen? Je kunt het bij ons zo persoonlijk en origineel maken als je zelf wilt.


Cadeau voor meester: waar houdt hij van?

De ene meester is natuurlijk de andere niet en ze willen dan ook vaak allemaal een ander soort cadeau. Natuurlijk zijn er altijd veel overeenkomsten te ontdekken, net zoals je die ook bij mannen in het algemeen hebt. Maar meestal is het best nog ingewikkeld om precies het juiste cadeau voor de meester waar het daadwerkelijk om gaat te vinden. Verdiep je dus voor je een cadeau uit gaat zoeken in de dingen die hij leuk vindt. Heb je geen idee? Vraag dan je zoon of dochter om advies. Die weet vast wel waar hij zoal van houdt, zodat je je cadeau nog beter op hem af kunt stemmen. 


Je begrijpt inmiddels wel: als je een cadeau voor een meester of juf zoekt, ben je bij Primera op de juiste plek beland. Van schitterende glazen met zijn of haar naam erin gegraveerd tot aan complete belevenissen voor een gezellig dagje uit (en die ze ook nog eens zelf kunnen invullen). Bekijk nog eens goed wat er online allemaal bij ons mogelijk is en kies het perfecte cadeau voor de juf of meester in kwestie uit. Bestel het vervolgens snel en gemakkelijk via onze website. Ga je toch liever naar een fysieke winkel van Primera? Dat is natuurlijk ook helemaal geen probleem. In heel Nederland hebben we er meer dan 530 voor je beschikbaar. Wil je weten of er ook eentje bij jou in de buurt zit? Maak dan slim gebruik van onze winkelzoeker.

Back to top