Versier je kerstboom én je kerstkaarten

GRATIS Restaurant voucher bij aankoop van één vel Decemberzegels

Met de gratis Restaurantvoucher ontvang je tot wel 50% korting op je diner bij deelnemende restaurants in het hele land. De deelnemende restaurants houden zich aan de geldende maatregelen en verwelkomen je graag. Bij veel restaurants zijn extra opties zoals een lunch of een vroeg diner toegevoegd aan de mogelijkheden. Eet smakelijk alvast!

Verstuur je kerstkaarten met de decemberzegels

Ze zijn er weer: de decemberzegels van PostNL. Tijd om de kerstversieringen van zolder te halen én kaarten te sturen. Naar vrienden, familie, je favoriete collega’s en je leukste kennissen. Want wie wordt er nu niet blij van een handgeschreven kaartje? Met de decemberzegels maak je jouw warme wintergroet extra feestelijk. En dankzij het kleurrijke ontwerp van Linde Faas voeg je direct een vleugje kerstmagie toe. Haal ze nu in huis! 

  • €19,20 per vel decemberzegels
  • 20 feestelijke zegels in 10 unieke ontwerpen
  • Plak 1 decemberzegel voor al je post tot 50 gram
  • Plak 2 zegels voor álle buitenlandse bestemmingen wereldwijd

Actie: koop 2 vellen en krijg een unieke kerstbal cadeau!

Flink wat kerstkaarten te versturen dit jaar? Voor het 4e jaar op rij ontvang je bij aankoop van 2 vellen decemberzegels weer een unieke kerstbal van Vondels cadeau. Wil jij dit jaar een lief hondje met kerstmuts ophangen in je kerstboom? Zorg dan dat je er snel bij bent! Want op=op. Goed om te weten: je ontvangt deze kerstbal alleen als je de decemberzegels in de winkel koopt

Bekijk de actievoorwaarden of lees meer over de decemberzegels.

Back to top