Staatsloterij Boulevardspel

Samen maak je meer kans!

Er is nu een leuke manier om meer kans te maken op een mooie geldprijs: Het Staatsloterij Boulevardspel. Hiermee speel je samen mee met 100 Staatsloten.

Hoe werkt het?

  • Een Boulevardspel bestaat uit 100 1/5 Staatsloten met XL. Je kunt hiervan 1 of meerdere aandelen kopen. Andere klanten kopen de overige aandelen. Een 1/100e aandeel met een 1/5 Staatslot met XL kost € 3,50. Dezelfde prijs als een regulier Staatslot.
  • Op je aandeel staat een Boulevardnummer. Na de trekking kun je het Boulevardnummer laten checken bij jouw Primera winkel om te zien hoe hoog het prijzengeld is dat is gevallen op alle 100 loten uit de Boulevard.
  • Per aandeel heb je recht op 1/100e deel van het prijzengeld.
  • Twee dagen na de trekking kan het gewonnen prijzengeld worden verzilverd in de Primera winkel waar het aandeel voor het Boulevardspel is gekocht.

Je wint altijd!

Het totale prijzengeld van het Boulevardspel wordt verdeeld over de 100 aandelen, waardoor iedereen hetzelfde bedrag per aandeel wint. Hiermee worden je kansen over 100 lotnummers verspreid. Per trekking is het prijzengeld bij een Boulevard met 1/5 Staatsloten met XL minimaal € 126,00, per 1/100e aandeel win je dus minimaal € 1,26. Je kunt dus niet het risico lopen dat je niets wint. Hoe meer loten je koopt, hoe meer geld je kunt verdienen.

Back to top