Sauna

Tonen als Foto-tabel Lijst

Sauna

3Producten in Sauna

per pagina
 1. Etos
  Etos cadeaukaart
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 2. Nationale Sauna & wellness cadeaukaart
  Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
  van 10,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 3. Nationale Sauna & Wellness code
  Nationale Sauna & Wellness code
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
Tonen als Foto-tabel Lijst

Sauna

3Producten in Sauna

per pagina

Sauna 

Met een sauna cadeaubon geef je het ultieme wellnessuitje cadeau. Of je nu op zoek bent naar een romantische middag met overnachting met je geliefde, of toe bent aan een middagje opladen met je vriend(in): met een sauna bon kun je alle kanten op.

Sauna cadeaubon kopen

Wil je voor je geliefde, familie of vrienden een sauna bon kopen? Bij Primera zijn er meerdere sauna cadeaubonnen en arrangementen verkrijgbaar. Geef een arrangement cadeau voor een zelfgekozen prijs, of kies voor luxe Nederlandse sauna cadeaubon met een vast bedrag. Tijdens het bestellen personaliseer je jouw sauna cadeaubon met een feestelijke cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. De ontvanger vindt de sauna bon dan al de volgende dag in de brievenbus.

Sauna bon verzilveren

Wissel je Nederlandse sauna cadeaubon in bij een van de meer dan 80 sauna’s, thermen en luxe wellnessvestigingen in Nederland. Welke sauna je ook kiest, je vindt er alle middelen om een of meerdere dagen te ontspannen in de whirlpools, sauna’s en zwembaden. Ook voor beautybehandelingen, massages, diners en overnachtingen kun je in de sauna terecht. Kies zelf een vestiging en wissel de sauna cadeaukaart voor of tijdens je bezoek gemakkelijk in. Informatie over de deelnemende sauna’s en overige voorwaarden lees je op de verpakking of op de website van de aanbieder.

Back to top