Alles voor je smartphone

Ontdek het ruimte assortiment telefoonaccessoires bij Primera.  Van iPhone opladers tot Samsung oortjes: bij ons vind je altijd het telefoonaccessoire dat je nodig hebt. 

Waar je ook woont, want met meer dan 520 winkels door het hele land is er altijd wel een Primera winkel bij jou in de buurt!

Wij verkopen de volgende merken telefoonaccessoires:

Gecertifeerde telefoonaccessoroires met fabriekgarantie.

Authorised Apple reseller

Primera is een ‘authorised Apple reseller’. Dat betekent dat we in onze winkels originele Apple-telefoonaccessoires verkopen: gecertificeerde producten met fabrieksgarantie én goedkeuring van Apple. Zo weet je zeker dat je bij ons terecht kunt voor veilige, betrouwbare en duurzame Apple-accessoires.

Samsung telecoonaccessoires

Naast telefoonaccessoires van Apple hebben we ook originele telefoonaccessoires van Samsung. Ook hier hebben we alleen gecertificeerde producten met fabrieksgarantie voor bijvoorbeeld je Galaxy smartphone of Galaxy Tab.

 

Ons assortiment

We hebben een brede keuze in opladers, backcovers, headsets, powerbanks, autohouders en SD-kaarten.
We hebben originele Apple én Samsung telefoonaccessoires, maar ben je op zoek naar een ander merk of een voordeliger alternatief? Dan vind je in ons assortiment van Belkin, Cellularline en Xtorm vast iets wat bij je wensen past.Mobiele telefoons & abonnementen

Naast telefoonaccessoires kun je bij ons ook terecht voor nieuwe mobiele telefoons met simkaart. Ben je benieuwd? Kijk dan hier. Of ben je zoek naar de scherpe deal voor een sim only- of toestelabonnement? In samenwerking met GSMweb bieden we de scherpste deals aan. Eenvoudig online te bestellen en gratis op te halen bij de winkel in de buurt. Met een wisselend aanbod bieden we altijd een passende abonnement. 

Telefoonaccessoires verkrijgbaar bij bijna iedere Primera winkel!

Meer dan 520 Primera winkels hebben het brede assortiment van telefoonaccessoires in het assortiment. Tip; zoek via onderstaande button de Primera winkel bij jou in de buurt met dit telecom aanbod door te filteren op Telecom.

 

Back to top