Lees hier meer over de winkelsluiting als gevolg van de lockdown.

Nijntje

Sluiten
Sluiten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Nijntje

3Producten in Nijntje

per pagina
 1. Boek - nijntje een feestje
  Boek - nijntje een feestje
  Vanaf 17,95
 2. Boek - nijntje leert lezen
  Boek - nijntje leert lezen
  Vanaf 17,95
 3. nijntje kinderschort bedrukken - Wit
  Kinderschort - nijntje - Wit
  19,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Nijntje

3Producten in Nijntje

per pagina

Nijntje speelgoed vind je bij Primera

Op zoek naar een leuk cadeautje? Wat dacht je van nijntje speelgoed? Nijntje Pluis is de bekende hoofdpersoon uit de vele prentenboeken van Dick Bruna. Het konijntje is met zijn avonturen immens populair. Niet alleen worden de ruim honderddertig boekjes in Nederland veelvuldig gelezen, Nijntje trekt ook de wereld over. De verhalen zijn in talloze talen vertaald, tot en met het Japans aan toe. Het eerste boekje verscheen meer dan vijftig jaar geleden en nog steeds zijn de kinderen razend enthousiast over de belevenissen van het konijntje. Dat geldt eigenlijk voor al het Nijntje speelgoed.

Bestel je Nijntje speelgoed bij Primera

Als je uiteindelijk een keuze uit het Nijntje speelgoed hebt kunnen maken, is het bestellen zo gepiept. Binnen een paar klikken heb je jouw bestelling via de website geplaatst. Na enkele dagen kun je dan de bestelling gratis ophalen in één van de meer dan 500 Primera winkels. Bij eventuele vragen zijn we vijf dagen per week voor je bereikbaar.
Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.
Bekijk snel het volledige aanbod van Nijntje speelgoed op de website en bestel! 

Ruime keuze uit Nijntje speelgoed

Wie van plan is om Nijntje speelgoed te kopen, heeft bij Primera keuze genoeg. Een goed idee is natuurlijk altijd een van de vele Nijntje kinderboekjes. Bijvoorbeeld het allereerste boekje, “Nijntje”, of het bijna net zo bekende “Nijntje in de dierentuin”. Naast de gewone prentjesboeken zijn er ook boekjes voor de allerkleinsten, vensterboeken en boekjes met een echte pluche Nijntje voorop. Daarnaast hebben we ook nog andere producten met Nijntje. Een enorme keuze uit Nijntje speelgoed dus! 
Naast het reguliere Nijntje speelgoed wat we je kunnen bieden via Primera.nl, hebben we ook nog een groot aanbod qua gepersonaliseerde Nijntje producten. Wat dacht je van een Nijntje kinderboek met je eigen naam of juist Nijntje bestek met daarin de naam van het kind gegraveerd? Ook is bijvoorbeeld het Nijntje broodplankje met eigen naam erg leuk om cadeau te geven.

Back to top