Boeken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Boeken

3Producten in Boeken

per pagina
 1. Lees! Cadeau
  Lees! Cadeau
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 2. Boekenbon
  Boekenbon
  van 5,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
 3. Lees! Cadeau code
  Lees! Cadeau code
  van 10,- tot 150,-
  Per post of mail verzonden
Tonen als Foto-tabel Lijst

Boeken

3Producten in Boeken

per pagina

Boekenbon

De boekenbon. Verwoede lezers kunnen zich geen beter boekencadeau wensen! Met een Nationale Boekenbon laat je jouw favoriete lettervreter zelf een mooie titel uitkiezen. Wordt het de nieuwe Nicci French? Of toch liever de laatste chicklit van Sophie Kinsella?

Boekenbon inwisselen

Een boekenbon verzilveren gaat heel snel en gemakkelijk bij een van de 1500 aangesloten boekhandels in Nederland. Een overzicht van alle verkooppunten vind je op de website van de Nationale Boekenbon.
Je boekenbon online inleveren is bij de meeste grote webwinkels ook gewoon mogelijk. Let wel op de geldigheid: je kunt het boekenbon tegoed tot 3 jaar na aankoop gebruiken. Veel leesplezier!

Boekenbon kopen

Bij Primera zijn verschillende soorten boekenbonnen verkrijgbaar, met een waarde tussen de 5 en 150 euro.
Je kunt zelf een ontwerp uitkiezen. Zo vind je op de speciale kinderboekenbon een illustratie van Matilda, het leesgrage meisje uit Roald Dahl’s gelijknamige kinderboek. Maak je boekenbon tijdens het bestellen extra feestelijk met een cadeaupapiertje en een persoonlijke boodschap. Na betaling wordt de cadeaukaart direct naar de ontvanger verzonden. Omdat de kaart gemakkelijk door de brievenbus past, hoeft de ontvanger voor de bezorging van je literaire verrassing de volgende dag niet thuis te zijn.

Back to top