Bier

Tonen als Foto-tabel Lijst

Bier

11Producten in Bier

per pagina
  1. Bierglas met naam graveren
    Bierglas met naam graveren
    Vanaf 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bier

11Producten in Bier

per pagina

Bier

Iets te vieren? Drink er een biertje op! Bij Primera vind je bierpakketten en -glazen in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld een Belgisch bierpakket voor Vaderdag. Heb je een 21-diner van een studiegenoot in het vooruitzicht?
Ga voor een persoonlijk biercadeau en laat een bierpul graveren!

Bierpakket cadeau geven

Laat je liever een bierpakket bezorgen? Ook alle bierpakketten bij Primera kun je gemakkelijk personaliseren met een naam of foto van de ontvanger. Je vindt bij ons verschillende soorten bierpakketten en speciaalbier.
Van Belgische bierpakketten tot een Vaderdag-bierpakket. Of een bierpakket met glas!

Bierglas graveren

Wil je een gepersonaliseerd bierglas met naam bestellen? Bij Primera vind je een uitgebreid assortiment bierglazen en bierpullen. Laat je bierglazen graveren of laat een bierpul bedrukken met een foto van je vader of vriend.
Voor welk biercadeau je ook gaat, besluit eerst welk type glas je cadeau wil doen. Je hoeft daarna niet zelf met een ingewikkeld fotobewerkingsprogramma aan de slag, maar ontwerpt jouw bierglas of de bierpul snel en gemakkelijk in de Primera-bewerker op de productpagina.

Gepersonaliseerd bierglas of bierpakket cadeau geven

Gepersonaliseerde bierpakketten en gegraveerde bierglazen zijn een mooie herinnering aan de gebeurtenis waarvoor ze zijn gemaakt. Je kunt jouw originele biercadeau direct bij de ontvanger laten bezorgen. Overhandig je ‘m liever zelf? Laat je bedrukte bierglas, bierpul of bierpakket dan bezorgen in een van onze ruim 500 winkels. Of gewoon thuis.

Back to top