Champagne

Tonen als Foto-tabel Lijst

Champagne

4Producten in Champagne

per pagina
 1. Cava - Palau Semi-Seco - 750ml
  Cava - Palau Semi-Seco - 750ml
  Vanaf 19,95
 2. Champagneglas graveren
  Champagneglas met naam graveren
  Vanaf 12,95
 3. Cava Palau Gazo Brut
  Cava Palau Gazo Brut
  Vanaf 19,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Champagne

4Producten in Champagne

per pagina

Champagne

Niets is zo feestelijk als champagne! Voor een verjaardag, afstuderen of huwelijk - een fles bubbels is voor elke mijlpaal een toepasselijk cadeau. Laat een fles champagne bezorgen of ga voor een compleet champagne cadeaupakket. Of laat een champagneglas graveren! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om er een echt (champagne)feestje van te maken.

Geef een fles champagne cadeau

Een fles champagne versturen of een champagneglas graveren doe je bij Primera. Wil je groots uitpakken? Kies dan voor een champagne cadeaupakket. Hiermee laat je niet enkel een fles champagne bezorgen, maar ook twee mooie glazen. Kies bij het bestellen dan ook meteen voor een mooie cadeauverpakking. Zo maak je jouw gedenkwaardige verrassing extra feestelijk. Proost!

Champagneglazen graveren

Gegraveerde champagneglazen zijn een prachtige herinnering aan de gelegenheid waarvoor ze zijn gemaakt. Bijvoorbeeld voor een huwelijk. Laat champagneglazen graveren met de trouwdatum of de naam van de bruid en bruidegom. Je ontwerpt de champagneglazen tijdens het bestellen snel en gemakkelijk in de Primera-bewerker.

Back to top