Wijn

Tonen als Foto-tabel Lijst

Wijn

6Producten in Wijn

per pagina
 1. Rode wijnglazen met naam graveren
  Rode wijnglazen met naam graveren
  Vanaf 12,95
 2. Witte wijnglazen met naam graveren
  Witte wijnglazen met naam graveren
  Vanaf 12,95
 3. Mousserende wijn
  Mousserende wijn
  Vanaf 19,95
 4. Wijn borrelpakket personaliseren
  Wijn borrelpakket personaliseren
  Vanaf 42,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wijn

6Producten in Wijn

per pagina

Wijn

Flesje wijn cadeau geven? Bij Primera maak je er een persoonlijke verrassing van. Laat bijvoorbeeld een fles wijn met eigen etiket bezorgen, voorzien van een foto of persoonlijke tekst. Of laat een wijnglas graveren met de naam van de ontvanger! Wil je echt uitpakken, doe dan een wijnpakket cadeau. Hierin vind je niet alleen een fles wijn, maar ook een prachtige set wijnglazen. Nu die kurkentrekker nog vinden...

Wijn met eigen etiket maken

Behalve wijnglazen kun je bij Primera ook het etiket van de wijnfles personaliseren. Kies een mooie foto uit, bedenk een originele tekst en maak een wijnfles met foto! Ook hiervoor kun je op de productpagina terecht, dus kennis van fotobewerkingsprogramma’s is niet nodig.

Wijnglas graveren

Op zoek naar een gedenkwaardig cadeau voor een wijnliefhebber? Laat dan wijnglazen graveren met de naam van de ontvanger erop. Kies voor een van de vele wijnglazen met tekst uit ons assortiment, ga naar de productpagina en gebruik de Primera-bewerker om wijnglazen met naam te maken. Of met een andere persoonlijke tekst.
Een trouwdatum of een jubileum bijvoorbeeld.

Fles wijn cadeau doen

Van een flesje kinderbubbels met de naam van de jarige, tot gegraveerde wijnglazen voor je trouwdag: bij Primera vind je altijd een origineel wijncadeau. Verras de ontvanger met een blijvende herinnering en laat jouw wijnverrassing bij hem of haar thuis bezorgen. Of in een van onze ruim 500 Primera winkels, zodat je jouw originele cadeautje zelf kunt overhandigen. Santé!

Back to top