Glazen graveren

Tonen als Foto-tabel Lijst

Glazen graveren

13-17van17producten in Glazen graveren

Pagina
per pagina
 1. Longdrinkglas met naam
  Longdrinkglas met naam
  Vanaf 9,95
 2. Latte Macchiato glas graveren
  Latte Macchiato glas
  12,95
 3. Cognac glazen graveren
  Cognac glazen graveren
  Vanaf 12,95
 4. Waterfles met beugel graveren
  Waterfles met beugel
  14,95
 5. Karaf graveren
  Karaf met kurk
  24,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Glazen graveren

13-17van17producten in Glazen graveren

Pagina
per pagina

Gegraveerde glazen

Heb je binnenkort een jubileum-, verjaardags-, afstudeer- of huwelijksfeest op de planning? Laat voor het feestvarken een glas graveren! Dit originele, unieke presentje is voor iedereen geschikt en je doet een prachtige herinnering cadeau. Van een bier-, whiskey- of wijnglas graveren tot een theeglas met naam: bij Primera vind je een breed assortiment gegraveerde glazen.

Geef gegraveerde glazen cadeau

Gegraveerde glazen zijn niet alleen een origineel cadeau; ze zijn ook een herinnering aan de gebeurtenis waarvoor ze zijn gemaakt. Je kunt de gegraveerde glazen direct bij de ontvanger laten bezorgen, maar overhandig je ze liever zelf, dan is het ook mogelijk om ze thuis of in een van onze ruim 500 winkels te laten afleveren.

Glazen graveren

Om gegraveerde glazen te bestellen, kies je eerst het type glas. Bij Primera vind je een groot assortiment: je kan wijnglazen graveren, een whiskey glas, maar ook bier- en longdrinkglazen en shotglaasjes. Ook voor non-alcoholische drankjes is er keuze genoeg: denk bijvoorbeeld aan een karaf, water- en theeglazen. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan kun je op de productpagina het glas graveren. Je kan het glas bedrukken met naam, maar ook met een korte boodschap, al dan niet met een sierlijk motief.

Back to top