Apex Legends

We konden geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Apex Legends

Wil je Apex coins kopen voor het nieuwe Apex Legends seizoen? Na het kopen van de cadeaukaarten op deze pagina ontvang je een digitale code. Deze code wissel je online in voor digitale Apex munten, het betaalmiddel in de Apex Legends game. Hiermee koop je unieke skins, wapens en personages.

Apex Legends coins gebruiken

Tijdens het spelen van Apex Legends speel je Apex Packs vrij, die steeds andere items bevatten. Bijvoorbeeld nieuwe Legends (personages) of crafting materials om zelf nieuwe skins mee te maken. Gebruik Apex Coins om deze items direct te ontgrendelen. Of doe de coins cadeau aan een vriend of vriendin die (ook) Apex Legends speelt!

Apex coins kopen

Kies eerst de kaart met het aantal coins dat je wilt hebben. Na het afrekenen op Primera.nl ontvang je een digitale code. Deze code kun je op twee plekken inwisselen: in de Apex Store in het spel of in de winkel van je console, zoals de PlayStation store of Microsoft store. Kies voor de optie ‘code inwisselen’: het aantal coins dat je hebt gekocht, wordt dan direct bijgeschreven. Je hebt dus geen creditcard nodig en je geeft nooit meer geld uit dan het bedrag waarvoor je je cadeaukaart hebt gekocht.

Back to top