Alle game codes

We konden geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Game Codes

De game codes op deze pagina werken als een digitaal betaalmiddel. Je kiest een cadeaukaart voor je favoriete console of gameplatform en rekent af op Primera.nl. De game code die je daarna per e-mail ontvangt, wissel je in voor game tegoed op je PC, PlayStation, Nintendo of Xbox. Met dit game tegoed koop je extra in-game content, zoals limited edition skins, wapens en levels. Zonder creditcard!

Game codes cadeau geven

Mariokarten met je vrienden? Geef een game code cadeau! Vul de naam en het e-mailadres van de ontvanger in op de productpagina van de cadeaukaart. Je kunt ook een persoonlijk bericht achterlaten. Na betaling wordt de game code direct naar de ontvanger verstuurd, dus met dit cadeautje ben je altijd op tijd. Wil je de game code toch liever zelf overhandigen? Vul dan je eigen e-mailadres in en print de code uit. Voor een leuke kaart kun je altijd terecht in een van onze ruim 500 winkels. Veel plezier met gamen!

Game code inwisselen voor game tegoed

Kies eerst een cadeaukaart voor de console waarop je de game speelt, zoals de PlayStation-cadeaukaart. Kies dan het bedrag waarvoor je het game-tegoed wil kopen en reken af op Primera.nl. Binnen enkele minuten ontvang je per e-mail een gamecode, die je direct voor game tegoed kunt verzilveren. Dit doe je op de website van het merk waarvoor je de game code hebt gekocht of in de game zelf. Gebruik het game tegoed voor extra in-game content voor je favoriete games of wissel het in voor game-accessoires. Een nieuwe headset, bijvoorbeeld.

Back to top