Op dit moment is er een langere levertijd bij PostNL. Onze excuses voor het ongemak.

Alle codes voor Nintendo games

We konden geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Nintendo eShop

Een Nintendo eShop card verzilver je in de eShop, de online winkel van Nintendo. In de eShop vind je games voor de Nintendo Switch, DSi (XL), 2DS, 3DS en de Wii U. Nadat je de Nintendo gift card online bij Primera hebt betaald, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met een unieke code. Deze code kun je direct gebruiken voor het kopen van jouw favoriete Nintendogame, zonder dat je de deur uit hoeft.

Nintendo eShop card gebruiken

Het Nintendo tegoed gebruik je op al jouw favoriete consoles. Gebruik de eShop card als Nintendo Switch tegoed, download nieuwe games voor je Wii of gebruik het tegoed voor je Nintendo DS! Voor het aanvullen van je eShop tegoed log je in met het Europese Nintendo Network ID account dat je ook op jouw Switch, DSi, DS of Wii U gebruikt. In de eShop catalogus vind je honderden spellen: van echte klassiekers als Tetris tot de allernieuwste chapters van Fortnite. Heb je meerdere Nintendo consoles en is de game op allemaal beschikbaar? Download het spel dan op de console waarop je het wil spelen, want je kan het maar op één apparaat gebruiken.

Nintendo eShop tegoed kopen

Er zijn Nintendo eShop cards van 15, 25 en 35 euro. Het Nintendo tegoed werkt als een prepaid kaart: je kan nooit meer uitgeven dan het tegoed wat je hebt gekocht, dus je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte rekeningen. Nadat je de Nintendo kaart online bij Primera hebt gekocht, ontvang je een e-mail met een digitale code. Met deze code kun je jouw Nintendo tegoed online direct aanvullen, zonder dat je een creditcard nodig hebt. Het tegoed is onbeperkt geldig.

Geef een Nintendo eShop card cadeau

Heeft jouw vriend(in) nog steeds geen Mario Kart? Vul bij Primera op de productpagina van de Nintendo gift card zijn of haar naam en e-mailadres in en schrijf er een persoonlijk bericht bij. Nadat je betaald hebt wordt de code voor het tegoed direct naar hem of haar verstuurd. Tijd om te racen!

Back to top